Konu: Dushane_Nash DM, Rol desteği talebi  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 27.07.2025 04:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane Nash @pasha unconquerable

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile trafikte tartıştık bana laf atınca bende kim olduğunu öğrenmek için takip ediyordum Idlewooda doğru sürdü direkt emotesiz ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Aynı birllik 1 ya da 2 gün öncede yapmıştı ileride daha fazla ceza almamaları için rol dersi almalarını talep ediyorum.

#1 - 27.07.2025 05:26
@pasha unconquerable 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 27.07.2025 15:17
@pasha unconquerable adına savunma yapıyorum, susturması var.

Bundan önce de bizi polise ihbar etmiştin, yine DM'den şikayet açmıştın fakat farklı bir sebepten değerlendirildi. Bunun içinde savunma yaparım, merak etme. Aynı olaydan bulunan Noumouke_Hightower karakterinin önünü kesmeye başlıyorsun sebepsiz bir şekilde, bu nasıl adlandırılsa artık içinde bir yedirememezlik var. Market Caddesinin farklı konumlarında birçok kez önünü kesip aracını bozmaya çalışarak retarted rp sergiliyorsun. Noumouke_Hightower karakteri de senin saçma hareketlerinden kurtulmak için hood bölgesine ilerliyor, orada da önünü kestiğinde ve önceden bize yaptığın hareketleri "ihbar etme, fotoğraf çekme vb." de göz önünde bulundurduğumuzda sana ateş açıyoruz. Bize karşı yaptığın 1 değil, 2 değil. Bence bu konumda rol dersi alması gereken taraf sensin.

Noumouke_Hightower karakterini gördüğü her yerde önünü kesiyor, aracını bozmaya çalışıyor: GösterGizle

Dushane_Nash karakterinin ateş açmadan önce emote attığının kanıtı: GösterGizle

Ekstra olarakten, Lilia_Momoa karakterinin günümüze kadar olan saçma tavırlarını aşağıya bırakacağım. Bence her şey belli oluyor, kişinin nasıl bir kafa yapısında olduğu da belli olur görüntülerden.

Spoiler: GösterGizle

PD'ye ihbar ettiği şikayet, karakterlere karşı bir kini var sebepsiz.: GösterGizle

#3 - 27.07.2025 19:57
Problem görünmüyor.