Konu: [26.07.2025 - Zlatan_Ignjatovic] SilentAimbot Kullanımı  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 26.07.2025 12:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zlatan_Ignjatovic - @oyunkonsoltaner
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi, Rothstein Birliği Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ağır mafya arkadaşlar hileyle oyun oynamaktan oyunları 10 FPS olmuş artık oyunu oynayamıyorlar, ağır mafya DM videosunun 01:14 saniyesinden videoyu başlatırsanız, kaldırıma giden merminin Simon_Shmerlein karakterini vurduğunu görebilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
&t=84s

Ek açıklamalar(varsa): Arkadan başka birisi sıktı yalanlarına gerek yok, mafya olacaktınız mahvoldunuz.

#1 - 26.07.2025 12:29
vurulma anımı gün içinde eklerim

#2 - 26.07.2025 12:46
1:04'te çatışma başlıyor ve 1:14'te adamı düşürüyorum. Tamamen refleks ve oyun tecrübemle yaptım. Ne aimbot, ne de silent kullanımı söz konusu değil. Video net bir şekilde her şeyin temiz olduğunu gösteriyor. Hileyle işim olmaz. Haksız yere itham edilmek rahatsız edici. SAMP'te bu tür ithamlar olmadan da oynanabileceğini herkese göstermek istiyorum.

#3 - 26.07.2025 12:48
1:04'te çatışma başlıyor ve 1:14'te adamı düşürüyorum. Tamamen refleks ve oyun tecrübemle yaptım. Ne aimbot, ne de silent kullanımı söz konusu değil. Video net bir şekilde her şeyin temiz olduğunu gösteriyor. Hileyle işim olmaz. Haksız yere itham edilmek rahatsız edici. SAMP'te bu tür ithamlar olmadan da oynanabileceğini herkese göstermek istiyorum.

Adamı düşürüyorsun herkes farkında zaten. Fakat düşürdükten sonra kaldırıma sıktığında Simon tekrar hasar alıyor. Bence biraz hileyle işin var dostum.

#5 - 26.07.2025 12:52

Adamı düşürüyorsun herkes farkında zaten. Fakat düşürdükten sonra kaldırıma sıktığında Simon tekrar hasar alıyor. Bence biraz hileyle işin var dostum.
Deagle ile vuruyorum, adam düşüyor, çünkü düzgün nişan alıp oynuyorum. Hile yok, illegal yazılım yok. Kazandıysam da hak ederek kazandım. Şikayet açmak istiyorsan aç, ama savaşmak istiyorsan sonucuna da katlanacaksın — gül atacak değilim sana.

#6 - 26.07.2025 12:56
Neden yapay zeka kullanarak savunma yazıyorsun? Hiç bir şey anlamadım bu yazdığından.

#7 - 26.07.2025 14:19
Vurulduğum anı yavaş yavaş izlerseniz neyin ne olduğu anlaşılacaktır.

#8 - 26.07.2025 14:42
KANITLAR AÇIK VE BARİZ VE NETTİR

0:26 Dakikadaki saniyeye bakarsanız arkadaşımın düşürdüğü anlaşılır bir şekilde.
« Son Düzenleme: 26.07.2025 14:45 oyunkonsoltaner »

#9 - 26.07.2025 14:57
Vurulduğum anı yavaş yavaş izlerseniz neyin ne olduğu anlaşılacaktır.

Video kaydında 0:09 saniyede atılan mermi doğrudan duvara isabet ediyor ve oyuncu herhangi bir hasar almıyor. Bu da Silent’in otomatik nişan alma (aimbot) gibi bir hile kullanmadığını açıkça gösteriyor.