Konu: Meir_Sieff / Hatalı /do kullanımı  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 26.07.2025 11:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meir_Sieff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fotoğrafdaki aslanlar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı /do kullanımı. MG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs /do kanalını hatalı şekilde kullanıyor uyarı değil ceza almasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/8x9k6vq

Ek açıklamalar(varsa): Uyarı değil ceza almalı.

#1 - 26.07.2025 11:35
ya dostum gerçekten çivisini çıkarttınız bak, yani artık abartısız... Size açılan onlarca şikayet var diye, böyle saçma sapan şeylere şikayet açıp bize gölge düşürebileceğinizi mi zannediyorsunuz?

Spoiler: GösterGizle

#2 - 26.07.2025 11:43
ya dostum gerçekten çivisini çıkarttınız bak, yani artık abartısız... Size açılan onlarca şikayet var diye, böyle saçma sapan şeylere şikayet açıp bize gölge düşürebileceğinizi mi zannediyorsunuz?

Senlik bir olay yok oğlum, Şikayete yanıt verme kimsenin size OOC bir kini yok rolümü zedeliyorsunuz şikayet açıyorum. Sen hiç benim rolde hatalı emote attığımı gördünmü? göremezsin işimizi iyi yapıyoruz. ;)
« Son Düzenleme: 26.07.2025 11:46 ESKIYA »

#3 - 26.07.2025 12:01
Şu ana kadar tek tük şikayetlere yorum yaptım. Açtığım bir tane şikayet var 5 sene içerisinde. Seni ciddiye alıp savunma yapacağım bekle.

#4 - 26.07.2025 12:54
Baj

Senlik bir olay yok oğlum, Şikayete yanıt verme kimsenin size OOC bir kini yok rolümü zedeliyorsunuz şikayet açıyorum. Sen hiç benim rolde hatalı emote attığımı gördünmü? göremezsin işimizi iyi yapıyoruz. ;)
   Oğlum diyebileceğin tipler değiliz klavye üzerinden birbirimizi yemeyelim. Şimdi Bug abuse sayesinde beni kaputun üzerinden beni alıyorsun sonra bir yere götürüyorsun çatışma sırasında akıl edemediğiniz için /do /pm üzerinden belirtiyorum ona rağmen role devam ediyorsun? /b üzerinden yazsam /b den şikayet açacaksın. Ne istiyorsun? Saçma rolüne devam etmemi istiyorsun? Beklersin.

#5 - 26.07.2025 14:07
Savunma bu kadar sonuçlanabilir

#6 - 26.07.2025 15:26
Sürekli Roleplayı kuralını arkadaş çiğnedi yedi galiba?

#7 - 27.07.2025 10:23
Şikayet incelendi.

Meir_Sieff karakteri Mixing kapsamında işlem görecek.

K&A