|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Skysurge Jonas Eschenbach Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.07.2025 22:34 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Üslüb, Yetersiz rol bilgisi, Ooc hakaret aşağılama.
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlgili oyuncu yanımıza gelip mix yaparak bizi yayınlatmaya çalıştı. Elena dahil olmak üzere bu konuda daha önce şikayet oluşturduk ve kendisi bu durumdan dolayı uyarı aldı. Gerekirse bu uyarıya dair kanıt linkini de sunabilirim.
Ancak buna rağmen tavrını sürdürerek agresif role girip, “çıkın” gibi direktifler vermeye başladı. Biz ise yasal bir iş yerinde bulunduğumuzdan dolayı yalnızca sözlü şekilde karşılık verdik. Olay sonrası, oyuncuyu özel mesajdan yalnızca bir kez kibarca uyardım. Fakat buna aldırış etmeyerek doğrudan "LAN SUS, MTA’CI ROLÜ YAPMA" şeklinde, açıkça OOC sınırlarını ve saygı kurallarını ihlal eden ifadeler kullandı.
Kendisinin yaşça benden küçük olduğunu bilmesine rağmen bu kadar saldırgan ve kişisel tavırlar sergilemesi kabul edilebilir değildir. Ayrıca geçmişte aldığı uyarılar ortadayken, bu tutumunun artık iyi niyetli bir hata olmadığını, tamamen bilinçli ve ısrarlı bir davranış olduğunu düşünüyorum.
Bu nedenle söz konusu kişinin tekrar uyarılmasını kesinlikle kabul etmiyorum. OOC üslubu ve yetersiz rol bilgisi sebebiyle doğrudan cezaî işlem uygulanmasını talep ediyorum. Bu davranışın artık tolere edilmemesi gerektiği kanaatindeyim ve olayın takibini sonuna kadar sürdüreceğim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/a2rtgsxEk açıklamalar(varsa): Rol bilgisi verilsin.