İyi forumlar.
Birlik lideri olarak yorum atmak durumundayım, çünkü oluşum olarak sizi sürekli hileci/bugger şikayetlerinde görmekten sıkıldım.
@oyunkonsoltaner | Kendi kendine şikayet açtığın için teşekkür ederim.
Dün zaten senin WH olduğuna karşın şüphelerim vardı, son 10 dakika kayıt olayını yeni kullanmaya başladım, şanslısın yoksa dün zaten şikayet yiyecektin ve ban yemen %100 olacaktı her neyse.
Şu 1
Efraim Behrami kardeşim dün gece geç saatlerde rolden; birlik hoodumuzdan bağımsız, işletmelerimizden alakasız, bambaşka bir yerde rolden ayrıldı, oyunu alta bırakıp uyudu ve henüz oyuna girmedi, kendisi şu an işte, geç saatlerde çıkıyor, yani sizin vurduğunuz saatte PC başında değildi.
Şimdi gelelim senin kendini el verişine, Efraim Behrami size müthiş bir tuzak kurdu ve sizde bu tuzağa düştünüz, bina içersine saklandı WH ile sizin gelip vuracağınızı biliyorduk, keza öyle oldu. Şimdi sana soruyorum, sen oraya neden gittin? Efraim'i orada nasıl gördün? Efraim'i orada neden aradın? Hadi aradın, hadi orada aradın arkadaşım name tagı gözükmüyor ki? Nasıl gördün onu?
Şu 2

Hatalı emote kullanımından muhtemelen ayrıca cezalandırılacaksın. Gerçi ceza yiyeceğini zannetmiyorum direkt olarak WallHack kullandığın için banlanacaksın.
Arkadaş mal varlığı aktarımı yapabilir, ban yiyeceğini biliyordur diye düşünüyorum bu savunmadan sonra, log kontrolleri yapılırsa sevinirim.