Konu: Efraim Behrami bug abuse  (Okunma sayısı 245 defa)

#0 - 25.07.2025 17:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Efraim_Behrami @FeakGl0bal
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bug abuse yapıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ya cezalandırılsın ya banlansın gerçekten çok ayıp

#1 - 25.07.2025 18:59
İyi forumlar.
Birlik lideri olarak yorum atmak durumundayım, çünkü oluşum olarak sizi sürekli hileci/bugger şikayetlerinde görmekten sıkıldım.
@oyunkonsoltaner | Kendi kendine şikayet açtığın için teşekkür ederim.

Dün zaten senin WH olduğuna karşın şüphelerim vardı, son 10 dakika kayıt olayını yeni kullanmaya başladım, şanslısın yoksa dün zaten şikayet yiyecektin ve ban yemen %100 olacaktı her neyse.

Şu 1

Efraim Behrami kardeşim dün gece geç saatlerde rolden; birlik hoodumuzdan bağımsız, işletmelerimizden alakasız, bambaşka bir yerde rolden ayrıldı, oyunu alta bırakıp uyudu ve henüz oyuna girmedi, kendisi şu an işte, geç saatlerde çıkıyor, yani sizin vurduğunuz saatte PC başında değildi.

Şimdi gelelim senin kendini el verişine, Efraim Behrami size müthiş bir tuzak kurdu ve sizde bu tuzağa düştünüz, bina içersine saklandı WH ile sizin gelip vuracağınızı biliyorduk, keza öyle oldu. Şimdi sana soruyorum, sen oraya neden gittin? Efraim'i orada nasıl gördün? Efraim'i orada neden aradın? Hadi aradın, hadi orada aradın arkadaşım name tagı gözükmüyor ki? Nasıl gördün onu?

Şu 2

Hatalı emote kullanımından muhtemelen ayrıca cezalandırılacaksın. Gerçi ceza yiyeceğini zannetmiyorum direkt olarak WallHack kullandığın için banlanacaksın.

Arkadaş mal varlığı aktarımı yapabilir, ban yiyeceğini biliyordur diye düşünüyorum bu savunmadan sonra, log kontrolleri yapılırsa sevinirim.

#2 - 25.07.2025 19:52
Videoyu kaldırmak gibi bir hata yapma sakın, biz tarafından video yedeklendi. Admin şikayeti sonuçlandırabilir.

#3 - 25.07.2025 20:00
Bana yöneltilen “wallhack” suçlamasına açıklık getirmek istiyorum. San Andreas Multiplayer gibi açık dünya ve çok oyunculu oyunlarda, ne yazık ki bir çok bug ve görsel hatalar mevcut. Bu tür teknik aksaklıklar bazen oyuncuların normalde görünmemesi gereken yerlerden görünmelerine neden olabiliyor.

Olay anında karşı oyuncunun, yoldan geçerken duvarın kenarından ayağını açık şekilde gösterdiğini gördüm. Bu tamamen oyunun doğal dinamiklerinden ve bazen oyuncuların pozisyonlarından kaynaklanan bir durumdu. Ayrıca karşıdaki oyuncunun bir süre hareketsiz kaldığını fark ettim, yani muhtemelen AFK durumundaydı. Bu da pozisyonunu fark etmemi kolaylaştırdı.

Bu durumların dışında hiçbir hile ya da illegal program kullanmadığımı belirtmek isterim. Oyunu her zaman fair play kuralları çerçevesinde oynamaya özen gösteriyorum.

Oyundaki teknik hatalar ve buglar göz önünde bulundurularak durumun değerlendirilmesini rica ederim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

#4 - 25.07.2025 20:13
Bana yöneltilen “wallhack” suçlamasına açıklık getirmek istiyorum. San Andreas Multiplayer gibi açık dünya ve çok oyunculu oyunlarda, ne yazık ki bir çok bug ve görsel hatalar mevcut. Bu tür teknik aksaklıklar bazen oyuncuların normalde görünmemesi gereken yerlerden görünmelerine neden olabiliyor.

Olay anında karşı oyuncunun, yoldan geçerken duvarın kenarından ayağını açık şekilde gösterdiğini gördüm. Bu tamamen oyunun doğal dinamiklerinden ve bazen oyuncuların pozisyonlarından kaynaklanan bir durumdu. Ayrıca karşıdaki oyuncunun bir süre hareketsiz kaldığını fark ettim, yani muhtemelen AFK durumundaydı. Bu da pozisyonunu fark etmemi kolaylaştırdı.

Bu durumların dışında hiçbir hile ya da illegal program kullanmadığımı belirtmek isterim. Oyunu her zaman fair play kuralları çerçevesinde oynamaya özen gösteriyorum.

Oyundaki teknik hatalar ve buglar göz önünde bulundurularak durumun değerlendirilmesini rica ederim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Savunma nerede? Dostum bu savunma ciddi mi?

Video'da adamın isimi gözükmüyor, nereden biliyorsun Efraim olduğunu, ayrıca nerede ayağı gözüküyor? Hadi gözüktü neden gidip bakıyorsun? Alakasız bir yer, alakasız bir mekan, o bölgeyle gram alakamız yok.

#5 - 25.07.2025 20:16
Her şeyi geçelim ismini görmediğin adama neden ateş ediyorsun?

#6 - 25.07.2025 20:20
Her şeyi geçelim ismini görmediğin adama neden ateş ediyorsun?

Yoksa görüyor musun?:))

#7 - 25.07.2025 20:33
cosplay

Arkadaslarımın sesi yankı yapmıs, kusura bakmayın :D d: :D : D

yer, mekan, kapı hatta anim aynı sekilde tasarlanmıstır.

Yönetmen : Aytuk
Oyuncular Asenath Rothstein

#8 - 25.07.2025 20:56
Aynı şekilde ben sabah saatlerinde afk iken hatalı emote ile beni düşürmüş arkadaş, eklemek istedim.

#9 - 26.07.2025 03:09
İyi forumlar.
Öncelikle yoğun iş tempom sebebiyle "bana cevap verebilecek misin" diye sorup, veremeyeceğimi anlayınca telefondan arayıp savunmamı dinleyip yanıt verme zahmetinde bulunduğu için  @Aytuk abime teşekkür ediyorum.

Kişinin şikayette paylaştığı videoda kendisinin wallhack kullandığını gözlemledik.

Beni bu öğlen vurduğun yerde, dün geceden beri afk bir şekilde bekliyordum. Sizden kaçıp oraya saklanmadım. Kural ihlali olarak değerlendirilebilecek bir kısım göremiyorum. Çok baştan savma bir şekilde şikayet açmışsın. "Ya cezalandırılsın ya banlansın çok ayıp" bu tür cümleler ile neler yapabilecek kapasitede insan oldğunuzu  az çok anlayabiliyoruz. Bu şikayeti ve videoyu gören herkes adım gibi emindir ki "şuna bak kendini ele vermiş" diyor. Ve evet maalesef kendini ele verdin. Senin gibi bir iz süren olmak isterdim. Ayakkabıdan tanıyabilmek büyük yetenek. Bir daha yapma öyle olur mu? Çok ayıp.

« Son Düzenleme: 26.07.2025 03:15 FeakGl0bal »