Konu: Jonas_Eschenbach | MİX  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2025 15:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonas_Eschenbach

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Resimde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yayın yaptık parasını verdik gidiyorduk işletmede bize küfür etti ileri geri konuştu OOC kin besliyor arkadaş işletme sahibinin ortağı sanırım PM atarak Bunlara yayın yapma yazmış. Bunu IC de söylemesi gerekiyor OOC kin beslediği ortada işlem görmesini talep ediyorum.
Beni zamanında sese çekip bana gelin size rol rütbe vereyim gibi şeyler söylüyordu gitmedim diye böyle alevlenmiş sanırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/6be5jol

Ek açıklamalar(varsa): Bir R20 böyle boş hareketler yapmamalı helehele MİX hiç yapmamalı.

« Son Düzenleme: 25.07.2025 15:15 ESKIYA »

#1 - 25.07.2025 15:22
@Skysurge 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 25.07.2025 16:22
Selam, iyi günler. Birinci olarak R20 değilim. İkincisi olarak benim şikayet açarken attığım ssi kullanarak adam şikayet açmış.  :garip: Emin ol burada MİX yapsam ssi atar mıyım?  :D   Burada hiç bir türlü bir MİX yapmadım, birini bir yere mi çağırmışım, sadece başka birisi için fark ettiyseniz tekil konuşmuşum. "buna yayın yapma" Bunları kast etmedim.  Arkadaşlar küçük şeyler peşinden koşarak beni jail attırmaya çalıştığı belli olmaktadır. Başka tarafımca ileti gelmeyecektir. @Gargantua şikayet sonuçlanabilir. 

#3 - 25.07.2025 16:27
Selam, iyi günler. Birinci olarak R20 değilim. İkincisi olarak benim şikayet açarken attığım ssi kullanarak adam şikayet açmış.  :garip: Emin ol burada MİX yapsam ssi atar mıyım?  :D   Burada hiç bir türlü bir MİX yapmadım, birini bir yere mi çağırmışım, sadece başka birisi için fark ettiyseniz tekil konuşmuşum. "buna yayın yapma" Bunları kast etmedim.  Arkadaşlar küçük şeyler peşinden koşarak beni jail attırmaya çalıştığı belli olmaktadır. Başka tarafımca ileti gelmeyecektir. @Gargantua şikayet sonuçlanabilir.

Ufaklık mix yapmışsın işte niye yalan atıyorsun ki?  :-\ yani dürüst olsaydın şikayeti geri çekebilirdim. ancak chatlog incelensin.

#4 - 25.07.2025 16:29
Selamlar, yayınlarını gerçekleştirdim bu arada, @Skysurge yayın yapılan firma sahibi ben ortağım. Ic olarakta istese açtırmayabilir veya kapattırabilir. Ben açtım bu arada yayını herşekilde sorun yok.

#5 - 25.07.2025 16:35
Selamlar, yayınlarını gerçekleştirdim bu arada, @Skysurge yayın yapılan firma sahibi ben ortağım. Ic olarakta istese açtırmayabilir veya kapattırabilir. Ben açtım bu arada yayını herşekilde sorun yok.

Bak bayan bile söylüyor IC olarak söylese açmayız diye sen /pm den yazıp açmayın diyorsun az rp pls.

#6 - 25.07.2025 16:41

Bak bayan bile söylüyor IC olarak söylese açmayız diye sen /pm den yazıp açmayın diyorsun az rp pls.
Sen olayı anlamamışsın belli, iyice oku bence. Orası benim firma emin ol orada kinim olsa yayın açtırmazdım veya kapattırırdım yayını. Saçma sapan rollere girmişsin yaşın kaçta ufaklık diyebiliyorsun? OOC kini bence sen yapıyorsun gibi.  :D Bir de dürüst olsaydın şikayeti geri çekerdim yazmışsın.  Senin bence OOC kinle yazdığın belli, admin bu taraftanda bu konuyu değerlendirmeli. Başka ileti atmayacağım. Kendi kendine yazmaya devam et.
« Son Düzenleme: 25.07.2025 16:45 Skysurge »

#7 - 26.07.2025 01:20
Şikayet incelendi.

@Skysurge Sizi MİX kapsamında tek seferliğine uyarıyoruz. Aynı kural üzerinden açılacak ikinci bir şikayette, bu şikayet göz önünde bulundurulacak ve işlem iki katı yaptırımla uygulanacaktır.

Bilgilendirme: PM üzerinden gönderdiğiniz mesaj, her ne kadar role işlenmemiş olsa da bir kural ihlalidir. IC bir rolün gidişatını, OOC bir kanal üzerinden etkileyemezsiniz.

K&A