Konu: Maskeli_61639  (Okunma sayısı 185 defa)

#0 - 25.07.2025 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_61639

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:13 24.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece kulübündeydim sigorta şirketinden SMS geldi aracınız tehlikede olabilir diye bende gittim Dushane Nash adlı arkadaşı araçtan inmesini istedim indi, ardından polis çağıracağımı belirttim ve /me adamın telefonla fotoğrafını çeker. adlı emotu verdim ancak o mu emin değilim maskeli kişi olarak hasar verdi ama her kimse emotesiz şekilde sıkmıştır. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rol zevkimizi soğuttuğundan silahının silinmesini ve en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 25.07.2025 01:46
Sıkan ben değilim ama orda hepimizin üstü dolu ve sen polise haber veriyorsun. Vurulman gayet normal açıkçası ve emote var chatte. Bölgeden uzaklaşmamıza rağmen fotoğraf vs. çekiyorsun sonrada rol zevkim bozuluyor diye buraya yazıyorsun.
Benim adıma savunmayı yaptı dostum zaten, uzaklaşmamıza rağmen üstümüze forcelamak ne kadar doğru bir rol? Bizi polise şikayet ediyorsun.

Emote attığıma dair görüntü, kendi ss'inde gözüküyor zaten: GösterGizle

#2 - 25.07.2025 02:13
silahını eline alır ile silahını belinden veya her nerden aldıysa eline alır Lilia Momoa'ya sıkar veya kadına ateşler veya hadi sıkar olsun. /me silahını eline alır yazmışsın direkt sıkmışsın? Seninle olayın alakası yok sen ateş ediyorsun? polis falan çağırmadım çağıracağım dedim /me telefonu ile fotoğraf çekerde dedim senin gibi yapsaydım /me telefonunu eline alır :D gerçekten rol dersi almanı tavsiye ediyorum.

Şikayet sonucunda arkadaşın rol dersi almasını talep ediyorum.

#3 - 25.07.2025 02:16
silahını eline alır ile silahını belinden veya her nerden aldıysa eline alır Lilia Momoa'ya sıkar veya kadına ateşler veya hadi sıkar olsun. /me silahını eline alır yazmışsın direkt sıkmışsın? Seninle olayın alakası yok sen ateş ediyorsun? polis falan çağırmadım çağıracağım dedim /me telefonu ile fotoğraf çekerde dedim senin gibi yapsaydım /me telefonunu eline alır :D gerçekten rol dersi almanı tavsiye ediyorum.

Şikayet sonucunda arkadaşın rol dersi almasını talep ediyorum.
Kişiye özel muamele çekmiyoruz, yoldan geçen birine "polisi arayacağım" diyerek fotoğrafını çekmiyorsun. O an illegal rolde bulunmuş birine bunları söylüyorsun 3 kişiyiz Fear yapmadan üstümüze yürüyorsun. Rol dersi anlatıyor birde bana

#4 - 25.07.2025 03:16
1. ESP değil hiç bir şeyden ban yemedim.
2. Yoldan geçen biri :D Ahahahaha aracıma düz kontak yapıyordun ve  Fearlık durum yok kimseyle muhattap değildim sen tek vardın etkinlik olduğu için kalabalıktı orası, seninde üstünde bir şey var mıydı bilmiyorum ama sonuç olarak çekmedin ve üstüne yürümedim bekle polisi arayacağım dedim aracıma binecekken sıktınız.
Sunucu kurallarını tekrar okumanı tavsiye ederim.
 /me silahını alır diyerek ateş edemezsin.
Sana rol dersi vereyim bak buda benden sana iyilik olsun  ;)
 /me silahı belinden çıkarır, ateşe hazır durumuna getirir ve Lilia'ya doğrultup ateşler. veya
 /me silahı belinden çıkarır, ateş haline hazır durumuna getirir ve kadına sıkar.

Yönetim ekibini yanıltmaya çalışmaktan ayrı işlem görmelerini ve rol dersi almalarını talep ediyorum, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 25.07.2025 03:18 Loçko »

#5 - 25.07.2025 03:18
tamamdır

#6 - 25.07.2025 03:32
Versinler Lili Lia Lilia Momoa,

#7 - 25.07.2025 08:19
1. ESP değil hiç bir şeyden ban yemedim.
2. Yoldan geçen biri :D Ahahahaha aracıma düz kontak yapıyordun ve  Fearlık durum yok kimseyle muhattap değildim sen tek vardın etkinlik olduğu için kalabalıktı orası, seninde üstünde bir şey var mıydı bilmiyorum ama sonuç olarak çekmedin ve üstüne yürümedim bekle polisi arayacağım dedim aracıma binecekken sıktınız.
Sunucu kurallarını tekrar okumanı tavsiye ederim.
 /me silahını alır diyerek ateş edemezsin.
Sana rol dersi vereyim bak buda benden sana iyilik olsun  ;)
 /me silahı belinden çıkarır, ateşe hazır durumuna getirir ve Lilia'ya doğrultup ateşler. veya
 /me silahı belinden çıkarır, ateş haline hazır durumuna getirir ve kadına sıkar.

Yönetim ekibini yanıltmaya çalışmaktan ayrı işlem görmelerini ve rol dersi almalarını talep ediyorum, sonuçlanabilir.
şikayetine gerekl cevaplar ve savunmalar verilmiş her seferinde bizleri trollemeye kalkıp düştüğün için bu sefer şikayet açarak şansını demek istemişsin. Karşında 3 tane çete üyesi var, üzerinde ne var ne yok bilmeden konuşamazsın. İllegal birisini polise şikayet edeceğini söyleyip fotoğraf çekersen o kişi seni vurup olay yerinden uzaklaşabilir. Rol zevkin bozuluyorsa 3 illegalin karşısında fear rp yapmakla mahkumsun. Aksi takdirde tekrar düşersin. Emoteler atılmış, ister /me elini beline atar. diye atar isterse uzatabilir. Ki zaten emote ne yaptığını söyler sana. Sampda silah çekme animi olmadığı için /me silahını çeker. yazması gayet normal. Ateş etme animi var zaten görebiliyorsun. O yüzden /me silahını belinden çıkarır demesi bir sorun teşkil etmiyor. Daha az toxic olmanı ve rollerine dikkat etmeni isteriz çünkü bizlik bir problem yok fakat görünüşe göre sen oldukça hoşnut kalmamışsın bu rollerden.

#8 - 25.07.2025 09:02
Ne trollemesi dostum? Kimsin tanımam bile sizi kendinizi bu kadar önemli görmeyin.
Sanırım siz beni çok fazla stalklamışsınız :D
Neyse şikayetin konusu dışına çıkmayalım, Bak sana dediğim gibi yanlış anlama ama kitap okumanı öneririm. Okuduğunu anlaman için sana diyorum ki bana SMS sigortasından mesaj geliyor ve gidiyorum sen aracımdasın in diyorum iniyorsun, Ardından sana diyorum ki bir yere gitme polisi arayacağım... Sonra kaçma ihtimaline karşı olarak fotoğrafını çekiyorum. O kadar senle bir rolümüz olmuyor ardından ateş ediyorsunuz. Ben sen ettin sanıyordum şikayeti açana kadar zaten bana hâla üç kişi oradaydık FEAR RP yapmadın diyorsun. Ben senden başka kimseyle muhattap olmadım orada da roldede yanımızda değillerdi bir rol çıkmadı neye korku rolü yapacağım? Etraf kalabalık  etkinlik yeriydi zaten. Anladın mı şimdi? Sadece sen vardın senle rol yaptım ardından sıktınız. Yok her seferinde bizi trollemeye kaltın falan ya dostum sen kimsin? seni ben muhattaba bile almam! Öyle bir şey yaptıysam direkt aç şikayet. Kendini bu kadar önemli sanma :)

Son olarak şurayada değinmek istiyorum, elbette ben örnek gösterdim size /me belinden silahı çıkarır yapmak zorunda değilsiniz ama /me silahını eline alır ile /me silahını alır ve ateşler arasında çok fark var. Sana tavsiyem kitap okuman ve rol dersi almandır. Gerekirse bana yaz ben yardımcı olurum sana rol öğretirim ama o kadar devamında muhattaba alacağım kişi değilsiniz.

Benim bu arkadaşların konuyu dağıtıp, provoke etmeye çalışmak yönetim ekibini kandırmaya çalışmalarından ötürü son cevaplarımdır. Her şey ekran görüntülerinde vardır tarafımca sizlere daha cevap gelmeyecektir ortamı manipüle etmeye devam edin :D

#9 - 25.07.2025 12:15
tamam kanka ne kastın, illegal faaliyette bulunan 3 kişiyi ihbar etmekle tehdit edip üstüne yürüdün ve vuruldun. Caps açıp emoji kullanınca haklı olmuyorsun ya da komik.