MÜLK BAŞVURUSU
Ad Soyad
Roma Rosiella
Mülk Türü
Ev [ ]
İş yeri [ ]
Firma [x ]
(Eğer firmaysa)Firma türü
Basın ve Medya
Mülkün Konumu (/rs)
Kapı: 1221
Onfoot Pos: 265,-21.3655,4524.8501,81.0231,343.8111,0,0,0,0,0,0
Mülkün Harita Konumu
Mülkün Dış Cephe Fotoğrafı
Mülkü ekletmek için sebebiniz ve rol planlarınız nedir?
Yaklaşık 8 9 aydır Valachi birliğinde aktif olarak birliklerin organizasyon işlerini sürdürmekle ilgileniyorum. Karakterim Assistant Professor olarak Uluslararası Politika uzmanı bir karakterdir. İlk girişte Little Italy Kütüphanesi'ni işleterek başlamıştım ve Social Media'da Little Italy Library hesabını kullanarak akademik ve bilinç artırıcı çalışmalar yapıyorduk. Uzun zaman Vice News'de köşe yazıları yazdım. Ulaştığımız noktada Valachi ile birlikte işlerimizi yürütürken organizasyon işleri konusunda Malibu'dan büyük ölçekte destek alıyor olsak da bazı illegal birliklerin parlatılması ve illegal dünyaya uygun olarak dizayn ettikleri işlerle onların daha seçici işler yapabilmesini sağlamak adına Malibu'nun şehrin genelinde düzenlediği faaliyetlerin yoğunluğu sebebiyle kendi medyamızla bu oluşan boşluğu rolsel olarak kapatmayı düşünüyoruz. Birçok birlikle içli dışlı roller sergiliyoruz ve kendilerinin yasadışı görünümleri varken yaptığı iyi işleri parlatacak bir medyaya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Golf organizasyonu, basketbol, gece kulübü, sanat galerisi, kütüphane açılışı, kermes, restoran açılışı gibi birçok farklı açılışa da organizasyonlarda önayak olduk. Ayrıca bir organizasyon ekibini medyada kurarak yapılacak açılışların daha kontrollü ve güzel olmasını sağlamak için fikir geliştirmek ve ekiplere, birliklere yardımcı olmak istiyoruz. Gerektiğinde Malibu'ya da destek vermek ve organizasyonlar konusunda beraber çalışabileceğimiz alanlar da yaratma hedefimiz var. Vizyonumuz tamamen birliklerin ve şehirdeki yeni fikirlerin zenginleşmesine yapabildiğimiz ölçüde katkı sunmak olacaktır. Dolayısıyla Rönesans Media olarak bu sektöre adım atmak ve rollerimizi bu çerçevede şekillendirmek istiyoruz.
Konum aktif olarak bulunan 4 5 birliğin bulunduğu yerde seçilmiştir. Ayrıca Chinatown arkasında karakterimin ofisi bulunduğu için yine bu bölgeyi seçtik. Ayrıca Savoir birliğinin kapatılmasıyla ana karakterin yasaklanması ve Impact Media'nın boşalması sebebiyle oluşan medya boşluğunda bu başvuruyu göndermek istedim.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Umarım kabul edilir.