Konu: noob dm + non rp + emotesiz saldırma  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 22.07.2025 13:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Remy_Wats

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 22.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: noob dm + non rp + emotesiz saldırma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Noob dm + non rp + emotesiz saldırma

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://drive.google.com/file/d/1McXsCrStSCcFjcDyYIUjmrUeIzYCCsMw/view?usp=sharing

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.07.2025 15:10
Arkadaşın amacının ne olduğunu videoyu izleyince adminler anlayacaktır. Videonun başında kendi kendine korna çalıyorsun (00.06-00.07) saniyeler arasında ya da bize çalıyorsun ve sana ne olduğunu soruyoruz ve (ne-ne?) diye cevap veriyorsun biz gidince bizi kovalıyorsun arabanla bize çarpıyorsun bir şeyler yapıyorsun. Amacının ne olduğunu anlayamadık gerçekten. Emote verme yerine gelirsek: Emoteyi veriyorum fakat biraz geç veriyorum, senin troll olduğunu anlıyorum ve sen de emote vermeyince bende vermiyorum fakat daha sonrasında veriyorum. 3 kişiye salça olup şikayet açmışsın, amacının ne olduğunu bilmiyorum. :garip: NonRP yok Noob DM yok emotesiz saldırma yok. Sen vermiyorsun ben veriyorum. Ve seni her dövdüğümüzde (kendin gelip saldırmaya çalışıyorsun) AFK atıp kurtulmaya çalışıyorsun.  Komiksin.

Kanıt:

İyi forumlar , iyi roller.
« Son Düzenleme: 22.07.2025 15:12 keep killing »

#2 - 25.07.2025 17:11
Şikayet incelendi.

Remy_Watts adlı karakter Powergaming kapsamında cezalandırılacak. Sonradan yazmanız pek bir şey ifade etmiyor maalesef, saldırmadan önce emote atarak belirtmeniz gerekiyor saldırınızı.

Artı olarak; Alexander_Petrovic adlı karakter Aktif Rolde AFK kaldığı için cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.