Konu: cr  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 22.07.2025 13:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A  Penny_Parker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 22.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: cr

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A kişi görüldüğü üzere 2-3 defa araca çarpıyor bilerek önüme kırıyor CR

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://drive.google.com/file/d/1roylo4b1TvNRZcyCEx-R_9ZY_gKMlyZ4/view?usp=sharing

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.07.2025 14:05
Bu video'nun başından atsana video'yu. İlk başta bize cr atıyorsun, yanımda arkadaşım vardı. Oda sana ayrı şikayet açacak, bize ilk başta sen kendin cr atıyorsun sonra tekrar cr atacağını bildiğmiz için önüne kırıyoruz. O video'yu baştan aşağı atmanı istiyorum.  Sabah biz orada role giderken geliyorsun bize cr atıyorsun tekrar atacağını bildiğimiz için önüne kırıyorum ben. Ve sonsuz nitro cleo'su kullanıyorsun. Arabada nitro yok o kadar hızlı gidiyorsun ve kendi videonda var nitro basıyorun arkada camda nitro yok, yani burada 3 parti yazılımı kullanıyorsun çok belli etmeleseydin keşke. 3 Parti yazılımın videosu sınırısz nitro. 
video biraz ileriye alırsanız görürsünüz 3 partiyi kendisi cr atıyor zaten.

#2 - 22.07.2025 14:08
Penny'nin yüklediği video benim gözümden kayda alınıp Youtube'a atılmıştır, şahidim. Kendisi ben tekken de CarDM atıp Premier'le turbolu Sultan geçmeyi başaran bir kardeşimizdir, büyük adamdır.

#3 - 22.07.2025 14:19
videoda görüyorsunuz aracım takılıp açılıyor sürekli pingimle alakalı olan birşey herhangi birşey kullanmıyorum

#4 - 22.07.2025 14:27
O yüzden videonda egsozdan nitro çıkyıor demi canom? 3 Partinin babası var sende.

#5 - 22.07.2025 14:32
Bize gelip vuruyorsun arabamı bozuyorsun sonra cr diye şikayet açıyorsuun :'( :'( :'( :'(

#6 - 22.07.2025 15:23
videoda görüyorsunuz aracım takılıp açılıyor sürekli pingimle alakalı olan birşey herhangi birşey kullanmıyorum
aynen güzel kardeşim, o yüzden ben kasti olarak ters şeride geçmeme rağmen üzerime kırdın. Bi de premier e ne taktın sen ya sultana fark attın öyle?

#7 - 22.07.2025 15:36
https://drive.google.com/file/d/1roylo4b1TvNRZcyCEx-R_9ZY_gKMlyZ4/view

Şu video'yu izledikden sonra sonsuz nitro var olduğunu görüyoruz, 3 parti yazılım kısacası. İyi forumlar. Admin kararı

#8 - 22.07.2025 15:43
https://drive.google.com/file/d/1roylo4b1TvNRZcyCEx-R_9ZY_gKMlyZ4/view?usp=sharing Video burada kalsın.
Arkadaşa ekip arkadaşım @CorkyOne 'da bu arkadaşa Nitro hilesi için şikayette bulundu. Arkadaş kendi çektiği videoda premier model arabanın arkasında bir kaç saniye nitro maviliği çıkıyor ve kapanıyor nitro o kadar kısa mı sürüyor? Arkadaş kendi açtığı şikayetteki kanıtında kendisinin hile olduğunu kanıtlamış sürekli CarDM atmasından bizlerde şikayetciyiz.
« Son Düzenleme: 22.07.2025 15:45 Jaguar »

#9 - 22.07.2025 17:50
sayın eğrelti otu sagopa kajmer pp'nin icraati gün geçmiyor ki tükenmesin
aynı gün dördüncü kere car dm ve nonrp sine denk geldim buyurun bu da yeni ifşa videosu