Konu: Alexander Petrovic - Nitro veya Hız Hilesi  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 22.07.2025 03:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 25696 - Alexander Petrovic @Phertando
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydında var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey açık ve net, arkadaş benimle aynı araca sahip. Yola ben daha hızlı giriyorum ve dip gaz gidiyorum fakat ne hikmetse arkadaşım aracında nitro olmamasına rağmen o yolda beni yakalayabiliyor, sonra da ortada hiçbir sebep yokken pit atıyor. Bu arkadaşın direkt olarak banlanmasını talep ediyorum. Nitro hilesi veya speed hack kullandığı bariz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimi de çıktığında. İnsan bazen büyük hayallerini küçük insanlarla ziyan eder.
« Son Düzenleme: 22.07.2025 03:30 CorkyOne »

#1 - 22.07.2025 14:21
Arkadaş ban yiyeceğinin farkında, para aktarımı yapıyor olabilir. Şikayetten itibaren hesabını kontrol etmeyi unutmayın lütfen, yardımcı olanlar olmasın mümkünse.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 27.07.2025 04:29
Alexander Petrovic, 3.Parti yazılım kapsamında cezalandırılacak.

@Phertando en kısa sürede oyun dosyalarınızdan eklentinizi kaldırın, tekrar bu karakter hakkında gelen bir şikayet kapsamında bu şikayet referans alınacak.