Konu: Rönesans Restaurant - 12.07.2025 23.00 Büyük Açılış  (Okunma sayısı 87 defa)

#30 - 10.07.2025 15:12

Formun Doldurulma Tarihi: 10.07.2025

Etkinliğin Adı: RÖNESANS RESTAURANT AÇILIŞI

Tarihi ve Saat Aralığı: 12.07.2025 23.00 ve sonrası

Etkinliğin Yeri:K: 564 Chinatown arkası.
Harita Lokasyonu: GösterGizle

Etkinliği Üstlenen Oluşum (Varsa): Valachi-Savoir

Hitap Edilen Kitle: Genel

Vice RP Ana Discord'da Etkinlik Olarak Yayınlansın mı?:
(Evet)

Etkinlik Afişi (Zorunlu):

Etkinlik İşleyişi Hakkında Kısa Bilgi:
Rönesans Restaurant, şehrin en büyük ve modern tip restoranlarından birisi olarak açılacaktır. Üç adet locası bulunan görkemli restoranın locaları Şarap Diyarı, Venedik Köşesi ve Oryantalist olmak üzere üç kısımdan oluşur. Localara ilgili misafirler yerleştirilir. Vice halkı şarap havuzundan şarap içme ve suyun üzerinde yemek yeme fırsatlarını bu restoran sayesinde kazanabilecekler. Aynı zamanda restoranın ışıklandırma sistemi oldukça yeterli, geniş tavanlı ve ferah konumdadır. Tuvaletleri oldukça temiz, ve bakımlıdır.  Restoranda İtalyan yemekleri ağırlıklı olmak üzere çeşitli gurme lezzetler servis edilecek, restoran ambiyansına uygun müzikler tercih edilecek ve sıkı garsonlarla yüksek düzeyli iletişim sağlanacaktır. İşyeri ferahlığı ve genişliği ile gelenlerini üst düzey şekilde ağırlamayı hedeflemektedir.

Etkinlik Ekibinden ve Yönetimden Talepleriniz:
Discord afiş duyurusu, ilk kez kullanılacak bir harita tasarımı olduğu için sokaktan sesler, reklam taleplerimize gün içerisinde hızlı dönüş imkanı ve ilgili alanlara mikrofon desteği verilmesidir. Öte yandan işyerini trollemeye müsait olacak oyuncuların rol esnasında izlenerek hızlıca bertaraf edilmesi sağlanabilirse iyi olur. Mekan biraz büyük olduğu için dikkatimizden kaçabilir bazı yerler.

Notlarınız:
İlgi, alakanız ve yüksek düzeyli destekleriniz için teşekkür ederim. Umarım güzel bir rol döndürebiliriz. :)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 10.07.2025 21:10
bro sen önce harryin dolabından çektiğin skini düzeltte
:DD
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 11.07.2025 19:10

Ben James Wesson. Idlewood’da bir kafenin sahibi olduğumu söylüyorum ama aslında bu duvarların ardında dönen hikaye, bir fincan kahveden fazlası.

Bundan iki sene önce, Vice City’de sokaklarda sürünüyordum. Ufak tefek işlerle cebime üç beş kuruş koyuyor, geceyi geçirmek için çürük pansiyonlarda yatıyordum. Bir gün, her şeyin değişeceğini sanmazdım — ta ki Samuel Aslanadze’nin masasına oturana kadar.

Samuel… Bu şehirde onun adını fısıldarsın, yüksek sesle söylemeye cesaret edemezsin. Gürcü’dür, eski usul adamdır. Yeri gelir seninle bir kadeh kaldırır, yeri gelir senin mezar taşını diktirir. O gün bana sordu: ‘James, ne yapmak istersin?’ Ben de ‘Kafe açmak isterim,’ dedim. Yalan değil — bir yerim olsun, her sabah kapıyı açayım, kahve kokusu sokağa taşsın… Bu şehrin kirinden pasından uzak bir köşe.

Güldü Samuel. Çıkarıp masaya bir zarf bıraktı. İçinde Idlewood’da kiralık bir dükkânın anahtarı, biraz nakit ve bir tek cümle vardı: ‘Bizim de masamız olur.’

Anlamam zor olmadı. Burası artık benim kafem ama onun masası. Kim gelir, kim gider — ben bilirim. Kim kiminle ne konuşur, kim ne sipariş eder — ben duyarım. Arka masadaki kapalı perdeler ardında Samuel’in adamları bazen kimlerle ne pazarlık yapar, ben bilmem. Ben kahvemi satarım. Masalar tertemiz, fincanlar cilalı. Dışarıdan bakan sıradan bir kahveci görür. İçeridekiler bilir; Idlewood’un kalbinde, Samuel Aslanadze’nin uzanan ellerinden biri burasıdır.

Yine de… Bazen sabahları kepengi açarken o eski hayalime tutunuyorum. Belki bir gün bu kafe gerçekten benim olur. Belki bir gün bu kahveler, sadece kahve olur. Belki bir gün… Ama bu Vice City, Idlewood. Burada kimse tam anlamıyla temiz kalmaz. Hele ben, James Wesson… O gün gelene kadar, kahveyi sıcak tutarım.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 12.07.2025 22:49
aslan kardeşim yapar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 13.07.2025 02:46
basarilar :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 13.07.2025 02:53
keyifli roller
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 13.07.2025 12:09
Soğuk kış günlerinde sobanın üzerinde kızartılmış ekmeğin buram buram kokusunu hatırlar mısınız? Gerçek ekmeğin kokusu. İşte ekmeğe o kokuyu veren ekşi maya. Son zamanların trendi olan ekşi mayalı ekmeklerin tarihi çok eskilere dayanır. Yeni moda olduğuna bakmayın, ekşi maya 5000 yıldan beri soframızda.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok