Konu: Silentli dm felan kanka  (Okunma sayısı 274 defa)

#0 - 28.06.2025 23:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oakley_Mournz @superstar Dushane_Nash @pasha unconquerable  Bruce Mathers @aphelionn13 Nikolaj_Galuszka @umraniyespor   @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Shadrias_Damarko, Terrance Dupree, Quashara Sharondas Isaac Label, Daevion Williams @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06.2025, 00:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 27.06.2025 tarihi, saat 00.18 civarında 5-6 kişiye yakın bir sayı ile silent, godmode gibi bir çok 3. part yazılım, hile cleoları ile yaralı duruma getirildik. Silahlarımız VCPD tarafından alındı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
 https://hizliresim.com/9zbkkjg  https://streamable.com/fgtii3 https://hizliresim.com/7nwt0px  https://hizliresim.com/gaytnfi (Arkası dönük hit atan arkadaşın zoomlanmış fotoğrafı, video kayıtı dikkatli incelenirse olay daha net anlaşılır zaten, araçtan inmesi, attığı hit, verdiği hasar ortada

Ek açıklamalar(varsa):Selamlar, kişiler hakkında Tyreese_Lyons adlı karakterinde şikayeti olmuş, şikayetteki godmode gibi bir çok şey bizim videomuzdan alınma ve evet bu doğru kişiler genel olarak godmode, silent gibi bir çok 3. part yazılım kullanıyorlar. Kişilerin yasaklanması, gerekinin yapılmasını talep ediyoruz. Bu tarz oyuncular sunucu içerisindeki huzuru bozmaktan ileriye gitmiyorlar. Sivil bir karakter kafasına göre bu şekilde nasıl DM atıyor? Ayrı yetende arkaya bakarak hit atma yöntemi, mekaniği zaman sampa geldi?

#1 - 28.06.2025 23:50
Ayrıca ekstra olarak şunu eklemek istiyorum, arkadaşlar silent ile dme kalktıkları için ayrıca esp de kullandıklarına şahsımca eminim. Arkamızdan sürekli olarak kovaladılar, sana infomu geliyor dostum? Nereden biliyorsun benim Commerce de olduğumu sonrasında Sevilleye geçip ardından Pizza`ya kadar arkamda dolanıyorsunuz. Kişiler silent ile düşürdükten sonra pdler geldi pdlerin gelmelerini özellikle beklediler silahları sildirtmek için. Sonrasında ise silahların gitmemesi için /q komutunu kullandık kişilere bugünde şikayetimizi açtık. Silahlarımızın iadesini talep ediyoruz, kişilerin en ağır şekilde, akıllandırıcı bir ceza almalarını istiyoruz.

#2 - 28.06.2025 23:50
senkron hatası dostum, 500 mblık oyuna 100 tane mod kurmuşsun böyle şeyler olabiliyor geçmişte de bu tarz senkron hataları olduğu görüldü.

#3 - 28.06.2025 23:51
senkron hatası dostum, 500 mblık oyuna 100 tane mod kurmuşsun böyle şeyler olabiliyor geçmişte de bu tarz senkron hataları olduğu görüldü.
Senkronluk bir hata yok güzelim, /hasarlardada verdiğiniz hasarlar gözüküyor. 500 mblık oyundaki modlarla bir alakası yok. Merminin adamın kafasına arkası dönük şekilde gittiği net şekilde belli oluyor.

#4 - 28.06.2025 23:52
Senkronluk bir hata yok güzelim, /hasarlardada verdiğiniz hasarlar gözüküyor. 500 mblık oyundaki modlarla bir alakası yok. Merminin adamın kafasına arkası dönük şekilde gittiği net şekilde belli oluyor. Varsa kanıtın paylaşırsın, hodri meydan. Eğerki yanlış olduğunu düşünüyorsan silent olmadığını savunuyorsan kanıtını paylaşabilirsin.
Bu arada, şikayete karşı savunma yapan arkadaşlar, bahsettiğimiz ihlalleri işlemediklerini, kayıtlarını, kanıtlarını paylaşabilirler. Paylaşırlarsa daha da memnun olurum 500 mblık oyun için kimseyle hasım düşecek değiliz. Buraya kanıtlarınızı iletin, eğerki gerçekten haklı olduğunuzu düşünürsek şikayeti bizzat kendim çekeceğim.

#5 - 28.06.2025 23:59
Bana neden şikayet açtığını anlayamadım. Kayıtta hala arabada oturuyorum. Ayrıca eklemek isterim arabada mermi sadece kafaya gider.
« Son Düzenleme: 29.06.2025 00:03 pasha unconquerable »

#6 - 29.06.2025 00:00
Senkronluk bir hata yok güzelim, /hasarlardada verdiğiniz hasarlar gözüküyor. 500 mblık oyundaki modlarla bir alakası yok. Merminin adamın kafasına arkası dönük şekilde gittiği net şekilde belli oluyor.
kafaya gitmesi şans kankacım

sadece sende öyle gözüküyor buyur

#7 - 29.06.2025 00:03
Senkronluk bir hata yok güzelim, /hasarlardada verdiğiniz hasarlar gözüküyor. 500 mblık oyundaki modlarla bir alakası yok. Merminin adamın kafasına arkası dönük şekilde gittiği net şekilde belli oluyor. Ayrıca senin normal olarak araçtan inip o mesafeye kadar gitmen imkansız gülüm, aracın direk yanına doğru gelirsin. Sen araçtan indiğin anda sıkıyorsun videoda. Kısacası buda videoyu ileriye sarıp ssi attığını gösteriyor.
kafaya gitmesi şans kankacım

sadece sende öyle gözüküyor buyur

Araçtan indiğin bölüm ile attığın ssteki bölüm bir değil, araçtan indiğin yeri atarsan daha iyi olur. Bende gözüktüğü yerde sen araçtan indiğin anda hit atıyorsun. Kayıt benim değil, videolu bir şekilde paylaşıyorum. Videoyu atabilirsiniz, çekinmeden bunun daha bir açıklaması yok. Sadece yüzünü döndüğün iki dakika sonrasını atıyorsun. Düzgün at cano, burada kimseyi kandırmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 29.06.2025 00:05 Baghdaderisemezsiniz »

#8 - 29.06.2025 00:04
Bana neden şikayet açtığını anlayamadım. Kayıtta hala arabada oturuyorum.
Aynı bölümde duruyorsun dostum, slienti bildiğinden şüpheleniyoruz. Hileye yardım yataklık sebebiyle ekledik seni. Eğer varsa birşey savunmanı yazarsın adminler inceler. Kanıtların tamamına bakarsan hasar kayıtlarında sürekli olarak hareket halindeki bir araca head hit attığın gözüküyor.
« Son Düzenleme: 29.06.2025 00:07 Baghdaderisemezsiniz »

#9 - 29.06.2025 00:07
Bana neden şikayet açtığını anlayamadım. Kayıtta hala arabada oturuyorum.
Aynı bölümde duruyorsun dostum, slienti bildiğinden şüpheleniyoruz. Hileye yardım yataklık sebebiyle ekledik seni. Eğer varsa birşey savunmanı yazarsın adminler inceler. Kanıtların tamamına bakarsan hasar kayıtlarında sürekli olarak hareket halindeki bir araca head hit attığın gözüküyor.
Araç hareket halinde değil. Hareket halindeyse kanıtını atarsın.