Konu: Kevin Green - IC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 129 defa)

#0 - 28.06.2025 14:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin Green

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2025 - 14:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
IC Dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş kumar oynamaya geliyor bj oynuyor parasıyla kaybediyor, sultan marka aracını ortaya koyuyor. Onuda kaybediyor. Aracı vermeden gidiyor. Ben kaybetseydim parayı verecektim ona ama arkadaş vermeden gidiyor. Gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Gerekirse video var, onu da verebilirim. Bir oyun için bu kadar takla atmaya gerek yok. O zaman bende kaybettiğimde sende bir şey var hile var diyip atmıyayım milletin parasını.  :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle parayı vermeden gitmeleri kadar saçma bir olay yok, kişilerin en ağır ceza almasını talep ediyorum. Parasının yada aracın verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 28.06.2025 14:58 Skysurge »

#1 - 28.06.2025 16:26
Selam dostum Kevin Green benim, aracımı vermedim nedenini ikimizde biliyoruz burada sadece kendi çıkarlarının ekran görüntüsünü almışsın ama sorun yok

#2 - 28.06.2025 16:48
Selam dostum Kevin Green benim, aracımı vermedim nedenini ikimizde biliyoruz burada sadece kendi çıkarlarının ekran görüntüsünü almışsın ama sorun yok
Arkadaş savunmasını yapmış, şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 28.06.2025 17:21
Sonuçlanacak zaten kuzen sen ilk defa mı şikayet açıyorsun bu acele nedir alacağın bir sultan veya 200 bin para :D

#4 - 29.06.2025 01:01
Şikayet incelendi.

Kevin Green adlı karakter Dolandırıcılık sebebiyle cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.