Konu: Gustavo_DeLuca - Low RP - Rol Bilgisizliği - DM  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 28.06.2025 13:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo_DeLuca @wandex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:53 Bugün
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + Car Ramming + Non RP + Low RP + Rol Bölme

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada aracın tepesine çıkmış binmemi bekliyor böylelikle araca tekme atıp patlatacak. Non RP + DM + Emotesiz Saldırma

Arkadaş burada her yazdığı gerçek olacak sanıyor. Yumruk atarak kapıyı yok ediyor, Emotesiz saldırıyor, non rp ihlali yine mevcut. Yaptığı aksiyonlarda /dene kullanmıyor kapıyı direkt açıp kıracağını sanıyor. Kendisine /pm yoluyla /dene kullanmasını önermiştim.

Burada başarısız olduğu halde role devam ediyor :) Low RP

büyük harflerle /do komutu ve defalarca /pm ile rolü baltalama ve şikayet tehditi

Defalarca kez rolü baltalıyor, emote vermeden bana saldırıp bayıltıyor. Non rp ile giden araca üstünden vuruyor. Güzel bir rol ortamında güzel rollerle oynamak istiyorum fakat elinden gelen tüm hataları yaptı.

• Emotesiz saldırma DM
  • Araç giderken tekme ile aracı patatma Non-RP
  • Motor ile çarparak Car Ramming + Non RP (Motor araca çarpamaz)
  • /do ve /me komutlarını kullanmayı bilmiyor Low RP
  • Sürekli /pm ile konuşmayı bölüyor ve şikayet edeceğim tehditi mevcut

Kişinin muhakkak sunucu huzurunu bozduğunu düşünüyor ve uyarı niteliğinde cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak rol nasıl yapılır bunu öğrenmesi gerekiyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

[]

#1 - 28.06.2025 18:11
Sunduğu kanııtlar hakkında savunmamı yapayım.
PM şikayetinde sadece 1 kere PMden yazmışım, arkadaşın sslerde 5 tane mesajı mevcut
Cam kırma'da ilk olarak farklı cama ardından diğer cama dene atıyorum.
Gördüğüm sslerde giden bir araba söz konusu değil video varsa atsın incelenir.
Kişi fear rp yapmamaktadır, bana LOW diyen arkadaş tek emotede araçtan iner gustavonun boğazına ip dolar  ve dene atıp ardından başarısız olunca saniyelik şekilde aracına tekrar binip kiltlemesine ne demek ister bilemiyorum
Arka camı kırdığım halde arkadaşın şoför arka koltukta emotesi atmasına çıldırıp büyük harflerle do atıyorum.Şikayet etmeden önce kendi hatalarınıda koyup atsan iyi olurdu HARD oyuncu seni :)

Ayrıca son sste arkadaşı dışarı fırlatmışım arkadaş ''geri geri giderek tekmelemeye başlar'' tarzı emote atmıştır buda refuse rpye girer bende bundan şikayetçiyim

Ayrıca DO ve ME kullanmayı bilmiyormuşum :D be arkadaş senin yaptığın roller neki sana ayak uydurayım senin yaptığın rolu 3 yaşındaki eleman yapmaz yanıma son hızla gelip küfür ediyorsun kaçıyorsun bende seni tutup orada kevgire çeviriyorum dayak yiyince zırlıyorsun boş muhabet yapma o yazdığın maddelerdeki tek hatam senin gibi bir zirzopa emotesiz saldırmak
« Son Düzenleme: 28.06.2025 18:16 wandex »

#2 - 30.06.2025 21:22
Şikayet incelendi.

Gustavo_DeLuca karakteri Non-rp & Yasaklı roller kapsamında işlem görecek.

@wandex "/me adamı aşağı fırlatır." gibi bir emote ile bir insanı fırlatamazsınız, sizi powergaming kapsamında uyarıyoruz. Ayrıca /do üzerinden tüm harfleri büyük yazmışsınız, sizi imla kurallarına uymadığınız için uyarıyoruz.

K&A