Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 26.06.2025 00:14
Geri Çekildi.
« Son Düzenleme: 26.06.2025 01:27 MHDYV »

#1 - 26.06.2025 00:23
ic chatten yazacaktım yanlışlıkla ooc chate yazdım

#2 - 26.06.2025 00:33
ic chatten yazacaktım yanlışlıkla ooc chate yazdım
İC'den "dayı bırak sikelim şunları" mı yazacaktın? Öyle olduğunda bile Türkçe Terim kural ihlaline giriyor.
Ne noktalama işareti var ne yazım kuralı var, /b den bilerek yazdığın ap açık ortada.

#3 - 26.06.2025 00:52
İllegal yasağı olan bir birliğe gelip saldırdıktan sonra şikayet açılması gerçekten çok saçma, üste çıkmaya çalışmanız ayrı bir boyut. Durduk yere hoodumuza gelip bu sokak bizim, motel bizim, idlewood bizim... Tarzı şeyler söyleyip bizi kışkırtıyorsunuz. Ardından buna şikayet açıyorsunuz. İki tarafında illegal yasağı var yaptığınız çok saçma dostum.

#4 - 26.06.2025 01:04
Benim o an brawl başlatıp veya ortalığı kaynattığımı yada ne bileyim brawl atarken falan bende orada bulunuyorsam problem yok sende doğal olarak şikayet açabilirsin. Birlikteki üyelerin orada olduğunu görünce bende geldim, ve gelir gelmez böyle bir şey ile karşılaştım. Her ne olursa olsun İhlale ihlal ile karşılık vermemeniz gerekiyor, ki ne bi laf attım ne bir şey. Ama arkadaşın /b üzerinden o tarzda bir cümle kurarsa ceza alması için şikayet açarım. Dediğim gibi benim ile alakalı bir şikayetin var ise buyur sende şikayet aç gerekirse savunmamıda iletirim. Onun dışında alakan olmayan bir şikayete ileti atmamanı rica ederim. İyi forumlar dilerim.

#5 - 26.06.2025 15:08
K&A