Laf saptırmaya gerek yok, komikliğinizi kendinize saklayın. 25 canda kaçıyorsun eve uyuşturucunun verdiği max can 40 attığın sste gözüküyor. Evden çıktığında can barın full çıkıyorsun üstüne hit yiyorsun canın yine gitmiyor 
Eve girip uyuşturucuyu kullandıktan sonra canım 172 e çıkıyor, sen hit attıktan sonra 135 e düşüyor canım sen savunmayı okumadan niye yanıt atıyorsun, canın 10 ken bir uyuşturucu iç o zaman anlarsın biraz sistemleri inceleyin dostlar, ama haklısın en iyisini yine siz biliyorsunuz bildiğinizi okuyorsunuz zaten ben boşuna 54 seviyeyim sunucuda boşuna bir birliğim var.
(canın 100'ün altına düşmeden bar seviyesi düşmez)
Yani eve girip uyuşturucu içerek var olan bir bug sayesinde canını fulluyorsun(Aktif DM ortasında) bu da Bug Abuse kural ihlali.
Herhangi bir rol yok diyorsunuz ( https://hizliresim.com/9dil81g ) bu ss'te daha önce gelip brawl rolünün döndüğünü + brawl rolü esnasında arkadaşlarınızın gelip silah sıktığını görebilirsiniz. ( https://hizliresim.com/9jmmb8v ) Yani bu DM durumu sizin tarafınızdan başlatılıyor, son ss'te silah sıkan arkadaşın indiği arabayı Josue_Tejedor karakterinin kullandığı görülebilir. Kısacası siz sıktığınız için karşılık almışsınız. "Herhangi bir rol dönmedi gelip sıktılar bir anda" gibi bir durum yoktur.
İyi forumlar dilerim.
Ben bana GOD'dan şikayet açıldığı için kendimi savundum ve yanıtladım, bu attığın ss ile alakasını anlayamadım eğer bir şikayetin var ise bana karşı bunu hileci bugger bildirimi şikayetinden değil, kısacası senin açmadığın bir şikayette alakasız bir yanıt yerine, kendin direkt olarak oyuncu şikayeti kısmından açabilirsin eğer ortada bir ihlal var ise. sıkan arkadaşlardan bir tanesi sste yok, onlarda bu durumda meta yapmış olurlar değil mi

Konudan alakasız arkadaşların attığı cevaplar tarafımca değerlendirilmeyecektir, Zaten bana başlangıçta açılan GOD şikayetini gerektiği şekilde yanıtladım, kendi tarafımdan artık yanıt gelmeyecek. Gereksiz yere uzuyor. "yok size tam video diyen arkadaşların tarafıma" Açılan şikayet ile alakalı sonucu beklemekteyim.