Konu: GOD  (Okunma sayısı 414 defa)

#0 - 25.06.2025 02:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josue_Tejedor @farfromfear
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aphelionn13 , @pasha unconquerable
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.06.2025 02.10 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 25.06.2025 tarihi, saat 02:10 civarında El Corona bölgesinde meskun mahal çatışmasından kaynaklı olarak arkadaşımız Josue_Tejedor vuruluyor, canı videoda görüldüğü üzere çeyreğe düşüyor. Daha sonra gidip kendini eve kitliyor ve tekrar saat 02:10'da evden dışarı fırlıyor. Canı full bir şekilde çıkıyor, 120 saniye geçmeden yemek yenilmiyor, yani bundan çıkarım yaparsak yemek yiyeceği saat minimum 02:12. Bundan mütevellit god kullanıyor arkadaş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): R20'si olduğu birlik kapatılırsa + olarak mal varlığı aktarımı kontrol edilirse güzel olur.
« Son Düzenleme: 25.06.2025 02:46 yıldızlarparlar »

#1 - 25.06.2025 02:44
Video bana ait zaten. Canı 15-20 falan kalıyor eve giriyor ve 120 saniye geçmeden canı full bir şekilde çıkıyor.

#2 - 25.06.2025 11:23
Arkadaşın videosunda FrameVigilante belli olmuş.

#3 - 25.06.2025 13:55
Dayanıklılığım 12 orada eve girip uyuşturucu içiyorum canım 172 oluyor uyuşturucuda zaten 120 saniye geçmeden içilebiliyor, belirtilen saatte loglara bakılabilir, god olsam zaten canım baştan inmez, yada çıkınca dışarı artmaz. Zaten videoda kesik kesik tam hal değil, tam şekilde atılırsa daha düzgün görünücektir. 2 saniyelik videonun nesi savunulacak? İsteyen damage yedikten sonra uyuşturucu içebilir 120 saniye olmadığını göreceksiniz. Birliğin hiç bir alakası yok konu ile, apaçık DM yiyorum aksine karşılık bile vermiyorum. Videonun tamamı atılırsa anlaşılır. Ortada herhangi bir rol yok belirtilen birlikle savaş bile yok. Zenci bir grup mahallede çatışıyor, konudan alakasız bir şekilde arkadaşlar meta ile El Coronaya geliyor ben ise sadece mahallemde olduğum için dm yiyorum düşmemek için eve giriyorum, ortada herhangi bir ihlal yada bir hile yok, farklı bir kanıt gelmedikçe savunma yapılmayacak.
« Son Düzenleme: 25.06.2025 14:24 farfromfear »

#4 - 25.06.2025 14:41
Arkadaşın videosunda FrameVigilante belli olmuş.
Bundan ötürü videoyu tam atmayacaklarından eminim, kendilerine bakmadan, dm atmalarına rağmen hala şikayet açıyorlar.

#5 - 25.06.2025 15:47
yok size tam video

#6 - 25.06.2025 15:50
yok size tam video
Videonda FrameVigilante kullandığın belli oluyor kanka.

#7 - 25.06.2025 15:56
yok size tam video
Videonda FrameVigilante kullandığın belli oluyor kanka.
yok kanka frame falan

#8 - 25.06.2025 16:07
Dayanıklılığım 12 orada eve girip uyuşturucu içiyorum canım 172 oluyor uyuşturucuda zaten 120 saniye geçmeden içilebiliyor, belirtilen saatte loglara bakılabilir, god olsam zaten canım baştan inmez, yada çıkınca dışarı artmaz. Zaten videoda kesik kesik tam hal değil, tam şekilde atılırsa daha düzgün görünücektir. 2 saniyelik videonun nesi savunulacak? İsteyen damage yedikten sonra uyuşturucu içebilir 120 saniye olmadığını göreceksiniz. Birliğin hiç bir alakası yok konu ile, apaçık DM yiyorum aksine karşılık bile vermiyorum. Videonun tamamı atılırsa anlaşılır. Ortada herhangi bir rol yok belirtilen birlikle savaş bile yok. Zenci bir grup mahallede çatışıyor, konudan alakasız bir şekilde arkadaşlar meta ile El Coronaya geliyor ben ise sadece mahallemde olduğum için dm yiyorum düşmemek için eve giriyorum, ortada herhangi bir ihlal yada bir hile yok, farklı bir kanıt gelmedikçe savunma yapılmayacak.
172 olamaz canın uyuşturucu max 50 can verir diyelim. Sen evden çıktıktan sonra sana sıkıyorum ve canın gram azalmıyor.

#9 - 25.06.2025 19:04
172 olamaz canın uyuşturucu max 50 can verir diyelim. Sen evden çıktıktan sonra sana sıkıyorum ve canın gram azalmıyor.
Öncellikle üslubuna dikkat et, senin asker arkadaşların değiliz eğer şikayetini desteklemeyecek bir kanıtın yoksa bu da benim savunmamın yeterli olduğuna işarettir, 172 can nasıl olur detaylı bakabilmen için dostum gönderiyorum ayrıca sen bana bir hit attıktan sonra canım 135 e düşmüştü, ben daha öncesinde 218 canlı biriyle karşılaşmıştım, sistemleri detaylı bir şekilde incelemeden önce şikayet açmanı ya da bu şekilde ithamlarda bulunmanı tavsiye etmem. Sonuçlansın daha da saçma bir şekilde uzamadan.