Konu: Low rp + Esc Bug + Ölümsüzlük Hilesi + Rolden kaçma /q  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 23.06.2025 13:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tiontay_Moore @bombardinocrocodilo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13:35 - Bugün
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ölümsüzlük Hilesi, Aktif Rolde /q, Aktif Rolden Kaçmak İçin ESC

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin yanında geçerken yol ortasına geçti ve yanlışlıkla çarptım. Sonra yanıma geldi küfür etmeye başladı araca vurmaya başladı. Araçtan beni atmaya çalıştı. Bu agresiflikler üzerine sakin ol dedim defalarca. Ancak devam edince emote vererek kişiyi araçla ezmeye çalıştım...

Kişiyi ezerken canı asla gitmedi, araç altında canı asla gitmedi, araç altına alınca esc ye bastı, canı gitmediğini ona söyleyince hemen esc ye bastı hileyi kapattı geldi. Akabine rol devam ederken oyundan çıktı şikayet açacağım diye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin hile olduğu için oyundan yasaklanmasını istiyorum.

[]

#1 - 23.06.2025 13:56
Savunma gelicek, hileci bugger tarafına yönlendirmeyin.

#2 - 23.06.2025 14:03
Ekstra not:

Bu hileci arkadaş açtığı şikayet konusunda durup dururken ezdiğimi falan imaa etmiş. Sadece 5 saniye video koyarak...

Üstünü örtmeye çalışmış aklınca: https://samp.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayeti-85/car-rammig-23-06-2025/msg1330215/#msg1330215

yasaklanmalı

#3 - 23.06.2025 14:11

Ölümsüzlük hilesi savunma videosu
Spoiler: GösterGizle

Rolden kaçmanın savunması;
Hocam alt tab atarken oyun açılmadı bende görev yöneticisinden kapatmak zorunda kaldım bu kez oyuna girdiğimde crash verdi iki dakika çözemedim 2nd game run yazıyormuş, gtayı kapatamamışım 2 dakika onunla uğraşıp girdim oyuna...
Spoiler: GösterGizle

Zamana bakarsanız sadece 3 dakika geçmiş.

« Son Düzenleme: 23.06.2025 14:25 bombardinocrocodilo »

#4 - 23.06.2025 14:42
Canının gitmemesi oyunda ya tank.cs kullanmandan dolayı (sonradan kapatmışta olabilirsin) ya da gerçekten bir oyun hatası. Ama muhtemelen tank cs diye tahmin ediyorıum.

Aktif rolüne devam etmedin,

https://samp.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayeti-85/car-rammig-23-06-2025/msg1330215/#msg1330215

bu konuya bakacak olursak yöneticileri kandırmaya çalıştın.

Seni altıma aldığımda esc ye bastın 2-3 kez.

Ek olarak yöneticileri kandırmaya çalıştın.

Cezalanmasını istiyorum. Duruma bağlı third-party kullanımdan yasaklanabilir.

#5 - 23.06.2025 14:45
Yaptığım savunma gayet yeterli ayrıca aktif rolüne devam etmedin diyorsun, ezme rolüne mi ?? XD
« Son Düzenleme: 23.06.2025 14:46 bombardinocrocodilo »

#6 - 23.06.2025 14:49
Yaptığım savunma gayet yeterli ayrıca aktif rolüne devam etmedin diyorsun, ezme rolüne mi ?? XD

Agresif bir şekilde defalarca küfür ederek saldırdın (loglar incelenebilir)

Akabinde bende defalarca sakin ol dedikten sonra araçla emote vererek seni bayılttım, sende /q attın öncesinde de esc ile role devam etmedin gayet anlaşılır şekilde.

Bu yukarıda yazdıklarımı ise inkar edip yöneticilere durup dururken ezdi diye kandırıyorsun.

Art niyetli olduğun gayet açık bellidir.
Bu nedenle başka savunma yapmayacağım.

#7 - 23.06.2025 14:53
Lütfen başka savunma yapma dostum, yaptığın savunmaların hepsi geçersiz, kanıtsız savunma yapıyorsun. Ben bütün savunmamı kanıtlar ile ortaya döktüm. Net  :o

#8 - 23.06.2025 15:01
GOD şikayeti için savunma yeterli.

Erlach Hendricks karakteri Tiontay Moore karakterini ezdiği görülüyor fakat herhangi bir yaralı rolüne giriştiğiniz görülmedi.
Tiontay Moore yaralı kural ihlalinden cezalandırılacak.

Konu kilit.