Konu: Sebepsiz CK  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 22.06.2025 13:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Scarpino @Dema David Wood @FUUR Nicky Baresi @Pashaa Theodore Tiozzo @behzatc4530

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2025 23:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6.4. Karakter Ölümü (CK): CK rolleri için, karşı tarafın onayını almanız gerekmektedir. Karşı tarafın izni olmadığı takdirde istisna durumlar hariç CK edemezsiniz. CK izni almadan yapılan ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir, ayrıca izin almadan CK eden kişi cezalandırılır. Kişiyi CK rollerine karşı zorlamak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır. CK için izin verdikten ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünün iptalini isteyemezsiniz. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.

İllegal oluşum liderleri, sırf birlikte 48 saat geçirdiği için kafasına göre herhangi bir üyeyi CK edemez. Geçerli bir gerekçesi olmak zorundadır. "Küfür ettiği için" tarzında bir sebep, mantıklı olmayacağı için CK izni geri alınır. Haksız CK edildiğini düşünen oyuncular da bu konuda CK'larını geçersiz sayabilir. CK kuralı, daha çok bir birlikte uzun süre rol yapan, zamanla yüksek mevkilerde yer edinmiş ve birliğe IC olarak gözle görülür derecede zarar veren kişiler için geçerlidir.

6.5. Kalıcı Hasar: Kalıcı hasar izni karşı taraftan oyun dışı olarak alınmalıdır. Alındığı taktirde karşı tarafa kalıcı hasar verebilirsiniz. Fear RP yapılmadığı durumlarda yetkililer kalıcı hasar için izin verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Reklamda T A B L E U'yu gördüm. Gittim oraya Theodore Tiozzo adlı şahısın herhangi bir şekilde önemli biri olduğunu bilmiyordum. Gittim yanına oturdum. Bana fısıldayarak: "Kalk siktir git buradan, senin hayatını sikerim." Gibi söylemlerde bulundu. Ben kalkmayınca enseme vurdu. Bende şahısın kafasına vurup kaçtım. Çıkışta Jimmy Scarpino, David Wood ve Nicky Baresi adlı şahıslar beni tutup dövmeye kalktılar. Kaçabildiğim yere kadar kaçtım fakat yine dövüldüm ve mekanda boğarak öldürdüler. SS'lerde görülebileceği üzere benden herhangi bir şekilde CK izni alınmadı. Discord'da ticket açıp sorduğumda ise FM tarafından izin verildi dendi. Tanımadığım birinin kafasına vurmamdan dolayı CK edilmem kadar saçma birşey yok. Bir de bunu Genel Yetkilinin izin vermesi ayrı bir komedi :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kaçarken bir mekana girip şahıslar hareket edemeden onlara saldırdım. Ve bir kerelik Fear RP yapmadım. "Felsefe yapma amına." Cümlesi. şahıslar şikayet açabilir saygım sonsuz. İyi günler.

#1 - 22.06.2025 14:00
Artı olarak ticketların kapatılmasıda başka bir muhabbet. Bu halkı susturmaya çalışan Cumhurbaşkanı muhabbetine döndü.

#2 - 22.06.2025 16:33
Yönetici şikayetleri bu kısımda sonuçlandırılmıyor. KK+

Şikayetler > Yönetici Şikayetleri > Yeni Konu Aç