Konu: DM ŞİKAYET  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 21.06.2025 02:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Simon_Gelashvili @MATTY-Cash Kailey_Schwartz @aegean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kayora_Davies @Viyux

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/06/2025 02.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısların bana neden sıktığı hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim, özellikle Kailey adlı kişi ile rol yapmışlığım hiç yok, Simon ile ic dosttuk fakat neden ateş ettiğini ya da ne sebeple ateş ettiğini anlamadım, bir kişiye ateş etmek için sağlam bir sebep olması gerektiğini düşünüyorum. DİPNOT Kayora da orada benimleydi arbedede yanlışlıkla vurdu, orada olduğunu kanıtlar nitelikle ekran görüntümde görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/6ij0u38.png?_gl=1*1fiyr3e*_ga*MTAwNDQ2MDU2Mi4xNzUwNDYwOTAy*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTA0NjA5MDIkbzEkZzEkdDE3NTA0NjA5MjUkajM3JGwwJGgw

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 21.06.2025 02:58 Tunis »

#1 - 21.06.2025 02:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.06.2025 02:39
Arkadaşların yaptığı rolden haberi yok galiba. Neyse, kısa ve öz anlatayım. Romeo_Daniel adlı karakter Simon_Gelashvili adlı karakter ile sıkı bir dostluğu olduğu için, böyle bir role girildi. Davies kardeşler gidip adamın mekanında kız arkadaşını-da brawl atıp düşürmüş, beni bu role sokan arkadaş, Romeo_Daniel'dir. Ardından bu konuyu her iki taraftan'da dinledim. OCC bir kin olduğu açıkca ortada  Romeo_Daniel'in nc atmadan önce karakteri ANGELS birliğinden olduğu için bu arkadaşlar apaçık kin tutmuş. Çok gereksiz bir şikayet olmuş, rollerinizi ona göre yapılandırmanız daha iyi olacaktır, bilginiz olsun arkadaşlar. Herkez nasıl rol yaparsa öyle karşılığını alır. Ayrıca Rolde olan Kailey_Schwartz İC ile Simon_Gelashvili'nin arkadaşıdır. Onu-da İC yolla sms olarak ben çağırdım, başka-da anlatılacak bir şey yok diye düşünüyorum.

Ek açıklamalar: " Burada yaptığımız rollerin şahitleride: Romeo_Daniel - Stepane_Chkhetidze - Viviana_Ferelith"

#3 - 21.06.2025 02:46
Dostluk kanıtınızı iletebilir misiniz? ayrıca yine de böyle bir sebepten ötürü birine ateş açılmaz dostum, ikinci olarak karakterin NC attığının farkındayım lakin bu kişi zaten düşmanım ile birlikte NC attıktan sonraki yani Romeo karakteri ile de bana saldırdı bu nedenle kişi ile ic bir husumet mevcut yoksa ooc olarak tanımam etmem. Savunmalarını kanıtların ile güçlendirir misin? aksi taktirde pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 21.06.2025 02:48 Tunis »

#4 - 21.06.2025 02:47
Arkadaşların yaptığı rolden haberi yok galiba. Neyse, kısa ve öz anlatayım. Romeo_Daniel adlı karakter Simon_Gelashvili adlı karakter ile sıkı bir dostluğu olduğu için, böyle bir role girildi. Davies kardeşler gidip adamın mekanında kız arkadaşını-da brawl atıp düşürmüş, beni bu role sokan arkadaş, Romeo_Daniel'dir. Ardından bu konuyu her iki taraftan'da dinledim. OCC bir kin olduğu açıkca ortada  Romeo_Daniel'in nc atmadan önce karakteri ANGELS birliğinden olduğu için bu arkadaşlar apaçık kin tutmuş. Çok gereksiz bir şikayet olmuş, rollerinizi ona göre yapılandırmanız daha iyi olacaktır, bilginiz olsun arkadaşlar. Herkez nasıl rol yaparsa öyle karşılığını alır. Ayrıca Rolde olan Kailey_Schwartz İC ile Simon_Gelashvili'nin arkadaşıdır. Onu-da İC yolla sms olarak ben çağırdım, başka-da anlatılacak bir şey yok diye düşünüyorum.

Ek açıklamalar: " Burada yaptığımız rollerin şahitleride: Romeo_Daniel - Stepane_Chkhetidze - Viviana_Ferelith"
Öncelikle merhaba, İlk olarak şahitliğimi onaylıyorum ve birşeyler söylemek istiyorum; Arkadaşların Eski karakterim Lorenzo_Daniel karakterin'e hala kin güttüğü belli, Bu sebepten ooc kin yaptıkları çok açık. Rol'ün en başından sonuna kadar aktif olarak izledim, Bana saldırma anları ve arkadaşlara sıkılan ana kadar. Kısaca ortada herhangi bir ihlal yok, Simon'u ben aradım ve ben çağırdım. Olayları ben anlattım. Daha fazla konuşmaya gerek yok, Herkese iyi forumlar!

#5 - 21.06.2025 02:48

AHAHAHASHHASHAHSH şahitliğimi onaylıyorum, böyle bir şikayet beklemiyordum, güldürdü.

#6 - 21.06.2025 02:49

Öncelikle merhaba, İlk olarak şahitliğimi onaylıyorum ve birşeyler söylemek istiyorum; Arkadaşların Eski karakterim Lorenzo_Daniel karakterin'e hala kin güttüğü belli, Bu sebepten ooc kin yaptıkları çok açık. Rol'ün en başından sonuna kadar aktif olarak izledim, Bana saldırma anları ve arkadaşlara sıkılan ana kadar. Kısaca ortada herhangi bir ihlal yok, Simon'u ben aradım ve ben çağırdım. Olayları ben anlattım. Daha fazla konuşmaya gerek yok, Herkese iyi forumlar!

OOC kin dediğiniz konu için kanıt sunarsanız sevinirim, artı olarak hala daha bu konu için ateş edilmesi mantıklı değil.

#7 - 21.06.2025 02:53
Romeo'nun barında bize küfür ettiği ve sonrasında saldırdığımızın kanıtı https://hizliresim.com/5u3z1t8
Romeo'nun kız arkadaşının ''dene'' emotunu spamlayıp bize saldırmaya çalıştığının kanıtı  https://hizliresim.com/524ot14

#8 - 21.06.2025 02:55
Romeo'nun barında bize küfür ettiği ve sonrasında saldırdığımızın kanıtı https://hizliresim.com/5u3z1t8
Romeo'nun kız arkadaşının ''dene'' emotunu spamlayıp bize saldırmaya çalıştığının kanıtı  https://hizliresim.com/524ot14
Harikasın kardeşim ya, /dene spamlamak değil bu, dört tane bardak fırlattım ve hiçbiri tutmadı.

#9 - 21.06.2025 02:58
Arkadaşlar ben rolle göre rolle karşılık verdim. Dostluk ss'i diye bir şeymi varmış, ilk defa duydum. Arkadaşlarım'da şikayei onayladıklarına göre, yetkili kandırmaya çalışmayalım lütfen. Tarafım tarafından başka yanıt gelmiyecektir, rollerinizi iyi yapmanızı öneririm. İyi rolleriniz olsun, Vice