Konu: Adriano_Beckenbauer  (Okunma sayısı 634 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.06.2025 16:39
kisinin profilini inceledigim de eskiden de ayni cleodan ceza aldigini fark ettim, referans olarak bu sikayet alinabilir. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161338

bunun ustune tekrardan kullanmaya devam etmesi bence dogru degil, vice yetkilileri gerekeni zaten yapacaktir.  :o

#11 - 21.06.2025 17:04
kisinin profilini inceledigim de eskiden de ayni cleodan ceza aldigini fark ettim, referans olarak bu sikayet alinabilir. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161338

bunun ustune tekrardan kullanmaya devam etmesi bence dogru degil, vice yetkilileri gerekeni zaten yapacaktir.  :o

Sana katılıyorum! Bu herif sunucuda olmamalı!  :sampanya:

#12 - 21.06.2025 18:08

Doğrudur, önceden cezalandırıldığımda o cleonun yasak olduğunu bilmiyordum. Dediğim gibi kullanmadım, açılan buşikayette sadece bulunduruyorum. Zaten vice girdiğimde cleolarımı kontrol ederek giriyorum. Ağızım bir kez yandı.

#13 - 21.06.2025 18:11
Ne yani işlem görmene ramen buna devam ediyorsun?

#14 - 21.06.2025 18:15
Ne yani işlem görmene ramen buna devam ediyorsun?
Dediğim gibi 3. partiden yediğim cezadan sonra "ben VICE ROLEPLAY'de" yasak olan cleoyu kullanmadım. Kaldırmayı unuttuğum için elim ctrl tuşuna deyince fark ediyorum cleonun olduğunu, kullanmadığım yayında net bir şekilde görülebilir.

#15 - 21.06.2025 18:19

Sana katılıyorum! Bu herif sunucuda olmamalı!  :sampanya:
Herif mi? Uslubunu düzeltmeni öneririm, şikayetin ötesinde bir acın var gibi görünüyor. Açıkça konuşalım.

#16 - 22.06.2025 01:51
Herif demek, köpek değil heeeo bozoooo falanda değil yani dostum, herif işte sen ne anlıyorsun herif kelimesinden?

#17 - 23.06.2025 01:19
Bu şikayete yanıt vermek haddime değildir fakat kişinin bana göre telefon bilgileri oturduğu adres cimer tarafına yayılmalı ve şikayet edilmedilir.

Ben ülkemde ve oynadığım serverde PKK sempatizanı istemiyorum gereken yapılsın.
@Manifesto

#18 - 23.06.2025 17:17
Bir oyun için bir insana PKK sempatizanı iftirası atacak kadar düşmüşsünüz. Sizi tüm sunucu tanıyor, UCUBE ve TROLLING'den başka yaptığınız hiçbir şey yok. Tüm gün evinizde oturup, insanları nasıl sinir ederiz'in peşindesiniz.

"Ben türk oğlu türküm, bana terörist demeye bir yeriniz yiyorsa ben sana telefon bilgimi vereyim gel görüşelim adamsan mertsen kimin terörist sempatizanı olduğunu sana göstereyim. Bu yazdıklarımı da laf olsun diye demiyorum adamsan beni bulursun, telefonumu da sana vereceğim.

ben şimdi sizin iftiralarınızı sürdürmenizi bekliyorum, bakalım o atılan iftira videosunun devamını şikayet sonu yüklediğimde yönetici kandırmaktan ve iftiradan işlem gördüğünüzde, kim apocu kim pkklı herkes görür. Devam edin lekelemeye.
« Son Düzenleme: 23.06.2025 17:22 Adriann »

#19 - 23.06.2025 17:28
Bir oyun için bir insana PKK sempatizanı iftirası atacak kadar düşmüşsünüz. Sizi tüm sunucu tanıyor, UCUBE ve TROLLING'den başka yaptığınız hiçbir şey yok. Tüm gün evinizde oturup, insanları nasıl sinir ederiz'in peşindesiniz.

"Ben türk oğlu türküm, bana terörist demeye bir yeriniz yiyorsa ben sana telefon bilgimi vereyim gel görüşelim adamsan mertsen kimin terörist sempatizanı olduğunu sana göstereyim. Bu yazdıklarımı da laf olsun diye demiyorum adamsan beni bulursun, telefonumu da sana vereceğim.

ben şimdi sizin iftiralarınızı sürdürmenizi bekliyorum, bakalım o atılan iftira videosunun devamını şikayet sonu yüklediğimde yönetici kandırmaktan ve iftiradan işlem gördüğünüzde, kim apocu kim pkklı herkes görür. Devam edin lekelemeye.

Discorddan numara paylaşmanı bekliyorum. Trol değilim Ucube hiç değilim Ban yiyeceğini anladın kıvırıyorsun. Sözünün arkasında dur DC de mesajıma bak.
« Son Düzenleme: 23.06.2025 17:49 Nowax0222 »