Çokbilmiş arkadaş adımı geçirmiş diye kanıt bırakıyorum.
Yaralı rpsi yapmadı demiş ems çağırdım daha ne yapacağım:D
Bunlar da low rolleriniz emote v.s hiçbir şey olmadan size karşı bir şey yapmamama rağmen beni ardı ardına düşürmeniz.
Rol yapmayı bilmeyen insanlarsınız bir de utanmadan car surfing diye ss eklemişsin al sana carsurfing kendi arkadaşın:D
Bu hareketinden dolayı 500dk ceza yedi arkadaşınız ama siz kendinize yedirememişsiniz bir de utanmadan gelmiş şikayet açmışsınız yarın bu hareketlerinizle alakalı sağlam bir şikayet açarız ama tavsiyem o garajı marajı da kapatın bu sunucudan gidin sizi hem b üzerinden hem pm üzerinden defalarca uyarıyorum sslerde de gözüküyor ama siz aldırmadan ihlallere devam ediyorsunuz bir de arsızca bu şikayette adımı geçiriyorsunuz yazık.
Bu kadar ihlalden sonra adamdan bir de fear yapmasını bekliyorsunuz siz rol mu yapıyorsunuz ki adam size rolle karşılık versin dakikalar kontrol edilsin kalktığımız gibi düşürüp durmuşsunuz. chat yazışmaları kontrol edilirse ben hep bırakın adamı gidelim diyip durmuşum siz tekrar tekrar düşürmüşsünüz. bi de adamdan role uyup fear yapmasını bekliyosunuz harbi utanmıyonuz mu acaba:D