Konu: RP Huzurunu Bozmak  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 20.06.2025 02:41
Şikayet Başlığı: 
Denzell_Darkwood & Arkell_Parks - Trolling / Fail RP / Fear RP / Combat Logging

Şikayet Edilen Kişiler: 
- Denzell_Darkwood 
Forum Adı: @ardv the most sinful

- Arkell_Parks 
Forum Adı: @invincible

Şikayet Eden: 
Lorenzo Napoli - siyahruhlu

Olay Yeri: 
Valentino Bar

Olay Özeti: 
Valentino Bar olarak legal şekilde işletilen bir mekânız. Düzenli olarak rol döndürüyor, IC müşterilere hizmet veriyoruz. Ancak Denzell_Darkwood ve zaman zaman yanında olan Arkell_Parks, barımıza defalarca kez gelip hem IC hem de OOC olarak rol ortamını sabote etmektedir.

1. Geliş: 
Zorla deske geçme RP’si yaptılar, bar düzenini bozdular. Ortamı germemek adına uyum sağladık.

2. Geliş: 
Aynı şekilde tekrar geldiler, polis çağırmak zorunda kaldık. IC olarak tutuklandılar ve hapse atıldılar.

3. Geliş: 
Üçüncü gelişlerinde yine aynı şekilde mekânı sabote ettiler. Bu defa @Sylas tarafından Trolling gerekçesiyle OOC ban yediler.

4. Geliş: 
Bar sahibi karaktere IC küfürler ettiler, zorla deske geçmeye çalıştılar ve ortamı bozdular. Fiziksel müdahalede bulunmak zorunda kaldık. 
Arkell_Parks ciddi şekilde darbe aldı ancak hiçbir şekilde Fear RP göstermedi. DO üzerinden durumu sorduğumuzda şu cevabı verdi: 
"Sandra Valentino ne kadar fear RP yapıyorsa ben de o kadar yapıyorum." 
Bu tamamen Fail Fear RP'dir.

5. ve 6. Geliş: 
Hiçbir provoke edici davranışımız olmamasına rağmen iki kez daha geldiler. Yine zorla deske geçmeye çalıştılar, barın düzenini sabote ettiler. 
Bu açıkça ısrarlı Trolling'dir.

7. Geliş - Combat Logging, Meta, Fail RP: 
Son olayda yine Brawl çıktı. Denzell_Darkwood darbe almak üzereyken bir anda oyundan çıkış yaptı (Combat Log)
Kısa bir süre sonra tekrar oyuna girip mekandan uzaklaştı, yemek yedi ve Arkell_Parks ile birlikte mekâna dönüp tekrar brawla girdi.

Bu olay sırasında, saldırıdan dolayı araca binemeyince aracın üstüne zıplayarak RP dışı biçimde kaçtı. 
Bu da Fail RP / Powergaming kapsamındadır.

EXTRA TALEP: Denzell şahısın alt karakteri 1 level karakter ile gelip ceza yiyor sonra main hesapta oynamaya devam ediyor. Karakter ban istemiyoruz çünkü gerçekten bir anlamı kalmıyor. Mümkünse forum ban değilse main hesaptan yesin banı.

Zaten başka barlarda da sorun yaratıyormuş ilk delilde müşterilerden biri bundan bahsediyor IC olarak görebilirsiniz.

Deliller:

Spoiler: GösterGizle
1) Combat Log (Quit attığı an): 

→ Denzell_Darkwood Brawl sırasında darbe almak üzereyken oyundan çıkıyor.

2) Oyuna aniden girip mekandan kaçtıktan sonra Arkell ile birlikte dönüşü: 

→ OOC'den oyuna girip mekandan kaçtıktan sonra yemek yiyor ve Arkell_Parks ile geri dönüyor. Bu davranış, Meta + Fail RP unsurları içeriyor.

3) Aracın üstünde kaçış sahnesi (Fail RP / Powergaming): 

→ Denzell saldırıdan kaçmak için araca binemediğinden aracın üstüne zıplayarak kaçıyor. Şoför koltuğunda Arkell_Parks var. Bu doğrudan Powergaming örneğidir.

« Son Düzenleme: 20.06.2025 03:31 siyahruhlu »

#1 - 20.06.2025 02:43
senaryo güzel, kanıt yetersiz.

#2 - 20.06.2025 02:59
Eğer kanıt yetersiz ise az önce neden 500 dakika trollingden ceza yedin diye sorarlar adama  :-\
Büyük ihtimal başka olaydan yedi, huylu huyundan vazgeçmiyor işte  :-\
YENİLEN CEZALAR KOPARTTI ZATEN DFJGLKJDFGL
 [04/08/2022, 01:14] Troyan_Tsankov adlı karakter Delashuan_Floyd isimli yetkili tarafından Yetersiz Oyuncu Profili sebebi ile yasaklandı.
 [25/10/2022, 22:31] Tremaine_Yetherov adlı karakter Adrian_Lombardi isimli yetkili tarafından Hile sebebi ile yasaklandı.
 [29/12/2022, 19:27] Keenan_Bridenbaker adlı karakter Vice_Roleplay isimli yetkili tarafından Karakter Ölümü sebebi ile yasaklandı.
 [18/06/2025, 00:11] Denzell_Fowler adlı karakter Lucian_Brantley isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
 [11/02/2025, 21:40] Yasmin_Norley adlı karakter Sergio_Cattaneo isimli yetkili tarafından Multiaccount sebebi ile yasaklandı.
 [26/01/2025, 22:20] Shawnte_Yetherov adlı karakter Brooklyn_Andretti isimli yetkili tarafından Karakter Ölümü sebebi ile yasaklandı.
 [08/05/2025, 22:52] Leon_Parades adlı karakter Erwin_Calloway isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı(HŞ#171211) sebebi ile yasaklandı.

Gerçekten böyle bir sicil ile hala nasıl aktif olarak sunucuda rol yapıyor aklım almadı. Cezaları eklemedim bile bunlar sadece yasaklanmalar. Cezalarda aktif rolde /q yemiş kaç kere.

Alt karakterinle huzursukluk çıkarıp main hesapta oynamak iyi bir taktikmiş. Main hesaba da ban talebimiz var yoksa bu süreç hiç bitmeyecek uğraşıp duracaklar rol ortamını bozmakta üzerlerine yok. Yetersiz kanıt zaten yok quit attı, müşteriler gördü zaten onlarda konuyu görünce şahitlik yapacaklardır eminim. Araba üzerinde olduğu da net şekilde gözüküyor.

Daha fazla cevap verilmeyecek şahıslara, bir daha mekana girdiklerinde video kaydı açık olacak ama bunu bilsinler. İyi çalışmalar.
« Son Düzenleme: 20.06.2025 03:11 siyahruhlu »

#3 - 20.06.2025 03:19
senaryo guzel kanıt yetersiz

#4 - 20.06.2025 03:32
Ben bu birliğe yeni geldim birlik tamamen legal rol amaçlı bi rol ve bugünkü rolün baştan sonuna kadar vardım. İlk olarak sadece Arkel_Parks ilk başta mekanda olay çıkardı daha sonrasında kavga çıktı IC olarak,tam baygın olacakken quit attı. Zaten attığı ss'lerde de gözükmekte daha sonrasında oyuna girip mekandan çıkıp Danzell_Darkwood ile birlikte gelip yine olay çıkarıyorlar olay tamamen bu daha önceki olaylardan haberdar değilim.
« Son Düzenleme: 20.06.2025 03:36 xFURKANx »

#5 - 20.06.2025 04:25
bro aynı birliktesiniz, savunman normal. hem kendinde söyledin olayın başında olmadığını.
attığın textleri destekler nitelikte hiçbir kanıt göremedim, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 20.06.2025 06:12 ardv the most sinful »

#6 - 21.06.2025 01:16
Kanıtların hiçbiri yeterli değil, benim adım nasıl geçiyor onu da çözemedim. Powergaming felan yok bir kere ismim bile gözükmüyor benim olduğumu nasıl kanıtlıyorsun? Bana custom models şeklinde benim skinimi kurmuş olabilirsin.

#7 - 21.06.2025 01:52
Örnek konuyu inceleyin ve şablona göre şikayet oluşturun. @siyahruhlu