Konu: Toplu kural ihlali  (Okunma sayısı 518 defa)

#10 - 19.06.2025 17:12

@cagobaba   harita üstünde ne tehlikeli bölgeyi ve onaylı oluşumu gösteren herhangi bir ibare yok. Kalabalık olduğunuz süreçte zaten fear rp yi gerçekleştirip aracımıza binip oradan dayak yemeden ayrıldık,
Gerçekleşen brawl rolü sırasında afk kaldığından kaynaklı belki bizimle alakası olmayan Garcia Rivera karakterinin ettiği hakarete şahitlik edebilirsin, Brawl rolüne karşı şahitlik edeceğin bir durum yok.

Garcia Rivera karakterine bizimle bir olay öncesi veya sonrasında bağlantısı olmadığını ayrı bir şikayet açmanızı zaten belirttim.

« Son Düzenleme: 19.06.2025 17:13 Vice Jesus »

#11 - 19.06.2025 17:17

@cagobaba   harita üstünde ne tehlikeli bölgeyi ve onaylı oluşumu gösteren herhangi bir ibare yok. Kalabalık olduğunuz süreçte zaten fear rp yi gerçekleştirip aracımıza binip oradan dayak yemeden ayrıldık,
Gerçekleşen brawl rolü sırasında afk kaldığından kaynaklı belki bizimle alakası olmayan Garcia Rivera karakterinin ettiği hakarete şahitlik edebilirsin, Brawl rolüne karşı şahitlik edeceğin bir durum yok.

Garcia Rivera karakterine bizimle bir olay öncesi veya sonrasında bağlantısı olmadığını ayrı bir şikayet açmanızı zaten belirttim.

Tamamdır dostum, suçlu olanlar cezasını alacak, gerisiylede ic hesaplaşırız yasağımız bitince.

#12 - 19.06.2025 18:38
Şahitliğimi onaylıyorum

#13 - 19.06.2025 20:36
@ELESTRAN laubalilik  yapmak istemem ama, kanıt olarak sunduğunuz videoda olmayan sen neden şahitlik yapıyorsun? 
Videoyu izleyip mi şahit oldun yada şahitlerinizi birlik içerisinden rastgele mi  seçtiniz yoksa?  :-\
« Son Düzenleme: 19.06.2025 21:55 Vice Jesus »

#14 - 19.06.2025 22:44
@ELESTRAN laubalilik  yapmak istemem ama, kanıt olarak sunduğunuz videoda olmayan sen neden şahitlik yapıyorsun? 
Videoyu izleyip mi şahit oldun yada şahitlerinizi birlik içerisinden rastgele mi  seçtiniz yoksa?  :-\
Adamı bayılttıyorsunuz, garcialara sorun bilir dostum. Şahit tutmamıza gerek yok.

#15 - 19.06.2025 22:50
kanka mdk nerde bu arada ben mıllı deger katmamısım kı belkı dedene demek ıstedım adk yaptıgım max ::)

#16 - 19.06.2025 23:12
Ne anlatıyorsun kardeşim sen? Daha fazla ileti atıp boş yapma.

#17 - 20.06.2025 21:18
Şikayet sonuçlanabilir, arkadaşın attığı iletilerdende nasıl birisi olduğu belli.

#18 - 20.06.2025 22:44
  Tiontay_Moore - Chaquille_Anderson adına savunmayı @Vice Jesus  yaptı hocam.
« Son Düzenleme: 20.06.2025 22:46 bombardinocrocodilo »

#19 - 21.06.2025 20:03
Olayın öncesinde araçla Ganton civarında bir aracın içerisinde bulunuyordum. Bulunduğum aracın sürücüsü farklı bir aracın yanına gitti ve o araçtaki kişiler birazdan kavga edeceklerini ve yardım istediklerini belirtti. Bulunduğum aracın sürücüsü diğer aracı takip etmeye başladı ve olayın gerçekleştiği alana geldik. Araçtan indim iki grup konuşurken bir anda kavga çıktı ve orada bana da saldırıldı. Bende karşılık vermek amaçlı emoteli bir şekilde saldırdım. Kişilerin İllegal Yasağı olduğunu bilmiyordum. Kişilere OOC veya IC kanallar üzerinden Ortak Nezaket ihlalinde bulunmadım. Ortak Nezaket ihlalinde bulunanlarla alakam yoktur. Kısacası gerçekleşen roller zincirinde kendimi bir kavganın ortasında buldum ve bundan dolayı saldırdım. Haricinde herhangi bir sebepten dolayı saldırmadım. Hatamın farkındayım, bir daha gerçekleştirmeyeceğimi düşünüyorum.  Bizden sadece yardım istendi adamları tanımıyorduk olduğum aracın sürücüsü takip etti bir anda orada bulduk kendimizi Arkadaşımla beraber kavgaya girdik videodada görünüyor bana vurulduktan sonra bende emotle beraber kendimi savunma amaçlı vurup kaçıyorum zaten devamında kimseyi düşürmedim, Savunmam bu kadar