Konu: Toplu kural ihlali  (Okunma sayısı 535 defa)

#0 - 19.06.2025 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garcia Rivera @kardeslerotosanayi Jacob Rivera @eşrefbankuş3131 Michael Lechkov @balendin Tiontay Moore @bombardinocrocodilo Charles Hamilton @swargean Alistair Hawthorne @egementcc Benny Saez @Vice Jesus Hutch Bernando @Shinobi_Naku

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wilfired carter @cagobaba Carlito Silva @harman  Trent Peppenoli @Ountex Elestran Rodriguez @ELESTRAN Tyrin Rordriguez @Sarihun

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video ve ss de bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal yasağı olan birliğe saldırmak + Ortak nezaket + Trolling
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşlar illegal yasağı olan bir birliğe saldırdılar. Attığım video içerisinde yaptıkları ihlalin detayları bulunmaktadır, Ayrıca Garcia Rivera kişisi bana pm den milli değerime küfür etti aşağıda kanıtını bırakacağım, aynı ss de görüldüğü gibi Arkadaşı Jacob Rivera kişisi Trol haraketlerde bulunduğu görülebilmekte. Gereğinin yapılacağına eminim herkese iyi roller iyi forumlar  :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/isjij7y

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 19.06.2025 01:12 enoxyfrix »

#1 - 19.06.2025 01:01
Şaitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.06.2025 01:03
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi benimde milli değerlerime hakaret etti.

https://hizliresim.com/j4bls5j

#3 - 19.06.2025 01:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 19.06.2025 03:36
Merhaba,

Olayın öncesinde araçla Ganton civarında bir aracın içerisinde bulunuyordum. Bulunduğum aracın sürücüsü farklı bir aracın yanına gitti ve o araçtaki kişiler birazdan kavga edeceklerini ve yardım istediklerini belirtti. Bulunduğum aracın sürücüsü diğer aracı takip etmeye başladı ve olayın gerçekleştiği alana geldik. Araçtan indim iki grup konuşurken bir anda kavga çıktı ve orada bana da saldırıldı. Bende karşılık vermek amaçlı emoteli bir şekilde saldırdım. Kişilerin İllegal Yasağı olduğunu bilmiyordum. Kişilere OOC veya IC kanallar üzerinden Ortak Nezaket ihlalinde bulunmadım. Ortak Nezaket ihlalinde bulunanlarla alakam yoktur. Kısacası gerçekleşen roller zincirinde kendimi bir kavganın ortasında buldum ve bundan dolayı saldırdım. Haricinde herhangi bir sebepten dolayı saldırmadım. Hatamın farkındayım, bir daha gerçekleştirmeyeceğimi düşünüyorum. Savunmam bu kadar iyi roller dilerim.

#5 - 19.06.2025 08:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 19.06.2025 13:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 19.06.2025 14:28
Bende Charles adlı arkadaşımla aynı arabadaydım kavga için yardım istediler olay yerine gittiğimizde biz başta konuşacaktık ama birden kavga çıkınca kendimi savunmak zorunda kaldım kişilere hiç bir şekilde hakaret etmedim hakaret eden arkadaşları da kınıyorum kendimi savunmak dışında hiç bir sebep dolayısıyla saldırmadım hatamın farkındayım savunmam bu kadar.

#8 - 19.06.2025 15:44
Öncelikle İyi oyunlar ve iyi forumlar.

Aşağıda ekran görüntüsünü sunduğumuz olayda (tarih: 18/06/2025 - saat: 22:39-22:48 arası), arkadaşlarım Alistair Hawthorne, Tiontay Moore ve ben Benny Saez, tamamen roleplay kuralları çerçevesinde bir mahallede ev almak niyetiyle bölgeye gittik.

Bahse konu gruptan herhangi biri tarafımıza önceden birliğin "illegal yasağı" olduğuna dair net bir uyarı yapmamıştır. Ev almak niyetiyle bölgede bulunmamız, sadece bir emlak rolüdür ve herhangi bir illegal aktivite içermemektedir.

Tüm bu hakaretler ve alaycı tavırlar sonucunda çıkan çatışma, tamamen karşı tarafın provokasyonlarına tepki olarak gelişmiştir. Bize karşı sergilenen tavır, kedi illegal yasaklarını aykırıdır ve huzuru bozan davranışların asıl kaynağıdır.

Bu bağlamda girdiğimiz brawl tamamen savunma ve tepki amaçlıdır.

Tamam illegal yasağınız olabilir ama en azından buna göre davranmanız gerekirdi. Bizde buna göre bir rol izlerdik.. Buradan ev alamazsınız kısmını geçip ilk seferinde üç kişi olarak geldiğimizde başımıza toplanmanız ve ettiğiniz hakaretler yasağa sizlerin de pek uymadığını gösterir. "Evet illegal rol yasağımız var ama sağa sola sataşmamız problem olmaz. " gibi bir kafa yapısı takınmamalısınız.

Katın olarak gösterdiğim logları teyit amaçlı 22:40/ 22:55 saatleri arası kontrol edilebilir.

Harici olarak ben ve arkadaşlarımın yaptığı rolün Garcia Rivera karakterinin bizim yaptığımız rol içeriği ile herhangi bir bağlantısı yoktur.
Ayrı bir şikayette değerlendirilmesi daha iyi olurdu.
« Son Düzenleme: 19.06.2025 15:52 Vice Jesus »

#9 - 19.06.2025 15:53
Öncelikle İyi oyunlar ve iyi forumlar.

Aşağıda ekran görüntüsünü sunduğumuz olayda (tarih: 18/06/2025 - saat: 22:39-22:48 arası), arkadaşlarım Alistair Hawthorne, Tiontay Moore ve ben Benny Saez, tamamen roleplay kuralları çerçevesinde bir mahallede ev almak niyetiyle bölgeye gittik.

Bahse konu gruptan herhangi biri tarafımıza önceden bölgenin "illegal yasağı" olduğuna dair net bir uyarı yapmamıştır. Ev almak niyetiyle bölgede bulunmamız, sadece bir emlak rolüdür ve herhangi bir illegal aktivite içermemektedir.

Tüm bu hakaretler ve alaycı tavırlar sonucunda çıkan çatışma, tamamen karşı tarafın provokasyonlarına tepki olarak gelişmiştir. Bize karşı sergilenen tavır, kedi illegal yasaklarını aykırıdır ve huzuru bozan davranışların asıl kaynağıdır.

Bu bağlamda girdiğimiz brawl tamamen savunma ve tepki amaçlıdır.

Tamam illegal yasağınız olabilir ama en azından buna göre davranmanız gerekirdi. Bizde buna göre bir rol izlerdik.. Buradan ev alamazsınız kısmını geçip ilk seferinde üç kişi olarak geldiğimizde başımıza toplanmanız ve ettiğiniz hakaretler yasağa sizlerin de pek uymadığını gösterir. "Evet illegal rol yasağımız var ama sağa sola sataşmamız problem olmaz. " gibi bir kafa yapısı takınmamalısınız.

Katın olarak gösterdiğim logları teyit amaçlı 22:40/ 22:55 saatleri arası kontrol edilebilir.

Harici olarak ben ve arkadaşlarımın yaptığı rolün Garcia Rivera karakterinin bizim yaptığımız rol içeriği ile herhangi bir bağlantısı yoktur.
Ayrı bir şikayette değerlendirilmesi daha iyi olurdu.
Kankam benim mahallemde bana agresif çıkıyorsun, brawl gerektiren hiçbirşey yoktu sizi gayet düzgün karşıladım ilk agresif yapan sizdiniz. Mahallede Fear rp yapmamanızda ayrı bir sorun, gerçek hayatta her tartışma kavgayamı dönüşüyor. İllegal yasağımız var diye gayet düzgün bir şekilde karşıladım sizi ona rağmen Sen kimsin oğlum ,gibi  ifadeler kullandınız.