Konu: 17.06.2025  (Okunma sayısı 200 defa)

#0 - 17.06.2025 23:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Artorias Derzhavin_Mogilevich

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerald_Mansfield

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.06.2025 21:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde giderken üzerime araç kırılmasıyla aracım takla atıyor içeresinden çıkıyorum başka bir oyuncu beni ezerek bayıltmaya çalışıyor aracımı üzerimde bekleterek baygın hale getiriyor paramadik gelip benim durumumu kontrol ettiğinde silahımı elimde görüyor bayılmadan önce elimde silah yoktu telsiz geçip polisler geliyor üzerimi arayıp silahımı alıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/2ou6yqc 
i=1wIBuFIE1C8-i43m
i=2QpmdbvWWGEi4lnN
Ek açıklamalar(varsa): Silahımın boş yere alındığını düşünüyorum gerekli kanıtlarım mevcuttur.

#1 - 18.06.2025 01:39
24 saat içerisinde savunma yapın. @organize

#2 - 18.06.2025 13:14
Gün içinde savunma yapılacaktır

#3 - 18.06.2025 19:20
Merhabalar birşey ekleyeceğim.@organise ve @Shyvana_Ferro bu iki arkadaş ikiside ooc bağlantıları var, gün boyunca millete car ram, car dm, trolling, toksiklik yapıyorlar, her jaillendiklerindede yeni çar açıp devam ediyorlar.Profillerine baktığınızdada multiaccountu görebiliyorsunuz.
Üstte saydığım ihlalleri gördükleri herkese yapmaktalar.
Eğer kanıt isteyecekseniz gönderebiliyorum.
« Son Düzenleme: 18.06.2025 19:21 hasanwick »

#4 - 18.06.2025 19:35
Merhabalar birşey ekleyeceğim.@organise ve @Shyvana_Ferro bu iki arkadaş ikiside ooc bağlantıları var, gün boyunca millete car ram, car dm, trolling, toksiklik yapıyorlar, her jaillendiklerindede yeni çar açıp devam ediyorlar.Profillerine baktığınızdada multiaccountu görebiliyorsunuz.
;

Ne diyosun kardeşim sen boşa ileti atma.

#5 - 18.06.2025 19:38
bağlantılarınız açığa çıktı kimsiniz siz??? hesap vereceksiniz.

#6 - 18.06.2025 22:04
Spoiler: GösterGizle

Bu da senin ooc bağlantılarının olduğu adam kardeşim, acıyoz size şikayet açmıyoruz oyununuzu oynayın diye bi de gelmiş başka şikayete ileti atıyorsun. Dönün bi yaptığınız role bakın ki rol bile denmez. Discorddan chat yapıyor sanki ahraz kardeşimiz... Yazık yakıştıramadım.

Spoiler: GösterGizle

Bu da senin ssin, şu chate bak oynadığın sunucuya yakışmıyor bu hareketlerin. Mta'dan mı geldin nereden geldiysen git orada rol yap ampute dostumcan. Herkesin de anasına sövme herkes senin gibi yolda bulmuyor aile fertlerini. Başkalarını şikayet etmeden kendine çekidüzen ver.

Şikayetin konusu değişmesin şikayete savunma gelecek.
« Son Düzenleme: 18.06.2025 22:08 organize »

#7 - 19.06.2025 00:20
Sonuçlanabilir. @dossx

#8 - 21.06.2025 01:37
Hamod_Tarod karakteri Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.