Konu: Erlach Hendirck (Car Ramming)  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2025 19:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Erlach Hendricks @Samed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leo Marquez @astaroth3737

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir trafik çevirmesi esnasında önce motoruyla yanaştı ve durdurulan kişiyi kaçırmayı teklif etti. Sonrasında tekrar gelerek önce Leo Marquez'i sonra da benim karakterimi araçla ve motorla ezdi. Daha sonrasında da aracıyla ekip aracına çarparak araca takla attırıp gitti. Kişinin bu 1 değil 2 değil sayısını bilmediğim kadar çok yaptığı bir davranış. Kişiden bıktım artık yasaklanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=172347.msg1325752#msg1325752 daha önce aynı sebepten şikayet açmıştık ancak kişi davranışlarına düzen vermemiş. Yaptığı tek rol polisten kaçmak ve polisi kışkırtmak. Yasaklanmasını talep ediyorum.

#1 - 17.06.2025 19:50
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.06.2025 19:51
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @Samed

#3 - 17.06.2025 22:03
Merhabalar,

Durdurdukları kişi arkadaşım (onaylayabilir) ve bu çevirme esnasında tutuklanmaması için kişilere saldırıda bulundum. Bunda herhangi bir absürt durum göremiyorum. Size göre işinizi engelleyen her konu şikayet edilecek bir gerekçe olmamalı. Çevirdiğiniz kişiyi tanımasam bu durumu kabul edeceğim.

Son olarak, burada yapılan çalışma sonrası beni 4 kapılı farklı bir araçta gördüğünüzde tutukladınız. Sırf isimden gördüğünüz için tanıdınız. Bu maalesef iyi bir rol değil size başarılar diliyorum.

#4 - 18.06.2025 01:26
Şikayet kabul edildi.
Erlach_Hendricks karakteri Car Ramming kural ihlali yaptığı için cezalandırılacak.