Konu: NOOB DM - Terrance Dupree 17.06.2025  (Okunma sayısı 158 defa)

#0 - 17.06.2025 17:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @tequiLaGOLD  Terrance_Dupree

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.50 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NOOB DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aslında şikayet açmayacaktım ama bu ilk değil ic hapiste yumrukluyor durduk yere bayıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hastane masrafımın 10 katını (5000$) öderse şikayetimi geri çekerim.

#1 - 17.06.2025 18:08
Öncelikle ortada noob dm yok, yeni bir hitmarker kurdum bunu denemek için vuruyordum bayılan arkadaşta afkydı ben bir kaç kere vurduktan sonra oyuna dönünce düştü. Ortada bir ihlal yok, bu arada ilk değil demişsin karakterim ilk defa IC jail yiyor saçma sapan iftira atmayı bırak dostum.
« Son Düzenleme: 17.06.2025 18:12 tequiLaGOLD »

#2 - 17.06.2025 18:31
Dostum bugün ic hapisteki 2. bayılışım sstede göründüğü gibi hasarlar ortada ve bayıldığım durum ortada senin kurduğun hitmarker beni ilgilendirmiyor rolsüz bir şekilde yumruk atarak bayılttın afk falan da değildim, sonuçlanabilir yüksek ihtimalle jail yiyeceksin  :-\

#3 - 17.06.2025 18:32
Dostum biraz halden anla sana açık açık söylüyorum böyle oldu diye tutturmuşsun jail yiyeceksin, insanlara ceza yedirmeyi ne kadar çok seviyorsunuz.

#4 - 17.06.2025 18:34
Dostum kural ihlali yapmayacaksın o zaman canımın az olduğunu bile bile gelip gidip vuruyorsun, kural ihlali yaparsan jail yemene tabii sevinirim.

#5 - 17.06.2025 18:38
bu kadar gereksiz sebeplerden şikayet açıyorsun, bir de senin ceza almana sevinirim diyorsun. kardeşim bu kadar gaddar olmayın. sana söylüyorum hitmarker deniyorum diye tamam düşmüş olaiblirsin bir de hastane masrafınnın 10 katını istiyorsun bu da ayrı bir saçmalık . yumruk ile düştüğün zaman yaralı statüsüne düşmüyorsun çilek veya su tükettiğin zaman canın fulleniyor merak etme.

#6 - 17.06.2025 18:41
Anlarım hitmakerını bir olur iki olur takip edip yumrukluyorsun bir de koca hapishanede vurup vurup gidiyorsun, bilerek vurduğun için geri çekmeyeceğim şikayeti

#7 - 17.06.2025 18:43
Ben seni nerede takip ediyorum dostum benim, kayıdın varsa aç göster bakayım. Hitmarker denemesi diyorum gelmişsin burada bana boş siyaset yapıyorsun, senin derdin ne bana bunu söyle. 300dk ceza alsam oh diyecek misin, bunu yaşayacak mısın? insan olun biraz kardeşim, karşınızda ki insanın bi halinden anlayın. düşünmeden hareket ediyorsunuz

#8 - 17.06.2025 18:44
Evet kardeşim oh diyeceğim çünkü canımın az olduğunu bilerek gelip gidip vurdun düşürdün sstede mevcut daha fazla ileti gelmeyecek.

#9 - 17.06.2025 18:46
Tamam dostum ben senin derdini anladım, tamam çileğini atayım canını doldur ve yol al. daha fazla bir şey demek istemiyorum adminlerin takdiri. Şikayet açtığın hiç bir oyuncudan bir şey talep edemezsin bakiye, malvarlık vs. haberin olsun.
« Son Düzenleme: 17.06.2025 19:44 tequiLaGOLD »