Konu: Multiaccount Şikayeti  (Okunma sayısı 557 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2025 18:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashaad Monroe @Baghdaderisemezsiniz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @SniperGod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Multiaccount

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda göründüğü üzere arkadaşın Multiaccount yaptığı tamamen bellidir. Video içerisinde yaptığı ihlalin detayları bulunmaktadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
ŞAYET ARKADAŞ İNKAR EDİYORSA FORUM HESABINDAKİ VE YOUTUBE HESABINDAKİ BANNER AYNI :)  FORUMA KAYIT OLURKEN VERDİĞİ DİSCORD İSMİ ASILSIZ.

Ek açıklamalar(varsa): https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=172421.0 https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=172354.0 Önceden bu kişiye açtığım şikayetler, amaçları rol falan yapmak değil, tam tersine rol bozmaktır. Gereğinin yapılacağına inanıyorum, iyi forumlar :)

#1 - 16.06.2025 18:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

Discord hesabının ismini değiştirmek veya başka bir hesap açıp o hesabı kendi hesabı gibi gösterme durumu yapacağını zannetmiyorum..  :D

Yaparsa şayet discord ıd'in mevcut yaptığın herşey ortaya çıkar.

İYİ FORUMLAR  :o

#2 - 16.06.2025 18:47
videodaki herşey kırpılmış/editlenmiş herhangi bir kanıt niteliği taşımıyor. Kye ismi sadece bana ait değil, o banneri kullanan herkeste ben değilim. Tek hesabım savunmayı yaptığım hesap, profildeki discordlarda uyuşmuyor. Boş yere mesai harcayıp editli video ile beni banlatmaya çalışmanı yalnızca komik buluyorum. Keşke kendini bu kadar küçük düşürmeseydin ((:          ( kırpılmış/üzerinde oynama yapılmış ss ve videolar kanıt niteliği taşımaz. Adminler kontrol sağlayabilir, herhangi bir şekilde multi hesap kullanmıyorum. )
« Son Düzenleme: 16.06.2025 18:50 Baghdaderisemezsiniz »

#3 - 16.06.2025 19:17
Pekala kendi discord hesabının olmadığını iddia ediyorsun o halde benim discord hesabım değil dediğin profildeki youtube hesabı kime ait?  :D  (Sevillenin dansözleri www.vice-rp.com) adı altında bir video yüklü ve bunu yapan kişi Rashaad Monroe karakteri.  maske takıp sıkayım gibi bir durum yapıp çocuk mu kandırıyorsun? İhlal üstüne ihlaller.. Videoda yaptığın bir diğer ihlalde görünmekte.
Videoda göründüğü üzerede o hesaplada Rashaad Monroe karakteri ile oynamaktasın her şey ortada. Dediğim gibi discord hesabımı değiştireyim bu karakterlerimi sildireyim olaydan çekileyim gibi bir durum yaptığındada herşey ortaya çıkıcaktır. Discord ismin değişir ID'in değişmez.  :)

:o
« Son Düzenleme: 16.06.2025 19:19 SniperGod »

#4 - 16.06.2025 19:27
(Adminler kontrol sağlayabilir, herhangi bir şekilde multi hesap kullanmıyorum. ) demişsin  :D neden demedinki başka clientler ve başka hesaplar açıp onlarla Multiaccount yapıyorum diye?  (Adminler kontrol sağlayabilir) demişsin nasıl olucak kardeşim o anlamadım kendini kandırmışsın olayları atlatmaya çalışıyorsun tamamen. Adminler senin diğer numaralar ile açtığın hesapları nerden bilebilir?  :D

#5 - 16.06.2025 19:32
Birader yeni mi başladın sunucuya? Multi kontrolü diye birşey var, adminler bunun kontrolünü yapabiliyor. Yalanınız ortaya çıkacak diye kontrol etmelerini istemiyorsunuz, editlediğimiz görsellere bakarak beni banlasınlar istiyorsunuz galiba 😄   Fazla kasma kanka yalan söylemeyi beceremiyorsun.

#6 - 16.06.2025 19:40
 ::) SSler kırpılmış demişsin biz bunları öncesinde mi tahmin ettik? Videonun sonlarındaki fotoğraflar 20.05.2025 20:29 ait.

Bizde bu günü tahmin ettik sanırım.. büyücülük güçlerim olduğunu bilmiyordum  :-\

Arkadaşlarını gönderipte şikayeti çeksin gibi konuşmalar yapman ne kadar gülünç..

IC ile OOC'yi karıştırmamanı öneririm (Sizin küçük tehtidleriniz çokta önemli değil..)

#7 - 16.06.2025 20:06
Ne tehdidi dostum samp gibi bir oyun için tehdit mi edeceğim, şikayeti kirletmeye gerek yok, yanıt vermenede gerek yok. Şikayet sonuçlanabilir.

#8 - 16.06.2025 20:10
Bilmemezlikten gelmen ne kadar komik  :)

Tüm servetini başka arkadaşına göndermende gözümden kaçmadı değil  :-\ (özelliklede loglardan bunu incelenmesini talep ediyorum)

Sonuçlanabilir.

:o

#9 - 16.06.2025 20:15
Oyunu bırakacağım için pek bir önemi yok arkadaşıma hediye olarak verdim. :)