Konu: Malik Carter 3. Parti yazılım kullanımı  (Okunma sayısı 478 defa)

#10 - 16.06.2025 12:34
Selamlar, şikayetten bağımsız bir şekilde söylüyorum. kişide 3. part yazılımlar evet bulunmakta arkası dönük hit atıyor bu saçmalık dilerseniz aşağıya arkadaşların kanıtları yetersiz olmazsa kendi kanıtımı atarım, bu tarz oyuncuların barınması sıkıntı sunucu için teşekkürler. Bu durumu yaşayan maruz kalan arkadaşlar içinde geçmiş olsun diliyorum bu tarz oyunculara maruz kaldıkları için.

#11 - 16.06.2025 13:14
Selamlar, şikayetten bağımsız bir şekilde söylüyorum. kişide 3. part yazılımlar evet bulunmakta arkası dönük hit atıyor bu saçmalık dilerseniz aşağıya arkadaşların kanıtları yetersiz olmazsa kendi kanıtımı atarım, bu tarz oyuncuların barınması sıkıntı sunucu için teşekkürler. Bu durumu yaşayan maruz kalan arkadaşlar içinde geçmiş olsun diliyorum bu tarz oyunculara maruz kaldıkları için.

Çok doğru söylüyor bu şahıs 3.parti yazılım kullanan birisi, zaten ss bize açtığı şikayetten dolayı burda şahısın can barı hit yemesine rağmen azalmıyordu bile üstünde gözüken şahıs hile kullanıyor böyle oyuncuları bu sunucunun düzenini bozmaması için gereken yapılmalı.

#12 - 16.06.2025 18:06
Drake Hollow adlı şahısa katılıyorum arkadaşlar yok şuna katılıyorum buna katılıyorum filan diyor ayrıca sunucu düzenini bozan ben değilim sensin Diaz Radkov zamanında Cado Ricco karakterinde  kullandığın hileleri unuttun sanırım ayrıca canın filan azalmıyor demişsin madem canım azalmıyordu beni orda nasıl düşürdün böyle boşa laf konuşmayı artık kes kapı kitliyken bizi arabadan atabiliyordun Cado karakterinde yani bana bu lafları atan şahısta baygınken kalkıp beni vuran birisi :D baya iyi rol biliyorsun ooc kin beslemeyi ve boşa şikayet açmayı salın yaptığın şeylerin rolle alakası yok yetkili şikayeti incelesin kararını versin ben savunmamı yaptım can barını ayarlanabilen bir şey şikayet niteliği taşımıyor şikayet.

#13 - 16.06.2025 18:21
bu hudu bende kullanıyorum can uzatabiliyorsunuz burdan herhangi bir hile teşkil etmiyor.
« Son Düzenleme: 16.06.2025 18:30 egementcc »

#14 - 16.06.2025 18:29
Videomu inceleyebilirsiniz hile diyen arkadaşlar.

#15 - 16.06.2025 18:35
Şahsın aim bot olduğunu düşünüyorum yetkili arkadaşlar videoyu yavaşlatıp incelerse mermileri sürekli kafamdan hit yediğim görülebilir o kadar uzaklıktan ve bir mermi bile kaçırmıyor arkadaş hepside kafaya canın gitme hızına bakabilirsiniz.

#16 - 16.06.2025 21:39
yetkili sonuçlandırırmısınız?

#17 - 17.06.2025 09:30
Saçmalık, şikayetin ikinci sayfasında gelip kanıt atıyorsun, sağdan soldan araştırıp Hudu, bari nasıl yukseltirim demişim ve yapmisin arkası donut hit atarsin adam seni düşürünce aimbot dersin, tabi bize düşmez yetkilinin vereceği cevap.

#18 - 17.06.2025 11:10
carlos dostum galiba senin ooc bir kinin var benle ben şikayetin açıldığı günde hudun videosunu atmıştım baktım anlayacağınız yok sizin kendim yapıp attım bu kadar banlanmamı istemendeki sebeb ne benden korkuyormusun acaba anlamıyorum yetkili kararını versin ileti atmıycam daha.

#19 - 19.06.2025 20:46
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=172144.0 ek olarak diaz radkovun hakkında açılmış zaten bir aim bot şikayeti var bende bu şikayette bıraktığım video linkiyle destekliyorum şahısın aim bot olduğunu düşünüyorum