Konu: Casey_Nelson 3. parti yazılım  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2025 23:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Casey_Nelson / @theslaty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ignacio_Varela @Buryy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3. parti yazılım, tank.cs ve direklerden geçme. Görüntülerde sadece direkler mevcut, araçları ittirerek dümdüz çarpıyordu ve yıkıyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 2. seviye

« Son Düzenleme: 13.06.2025 23:18 Pinkv2 »

#1 - 13.06.2025 23:19
şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş 20dk kaçtıysa sürekli olarak belirli yerlerde direklerin içinden geçti... asıl sorun ''direklerden geçtikten sonra aracın hasar almaması'' zaten. Video da arkadaşın araç canı 390'dı, DL üstünden bakmıştım. Fakat ne zaman direklerden geçse araç da hasar almıyor arkadaş da stun yemıyor :-\ :-\ :-\ :-\

#2 - 13.06.2025 23:23
Merhabalar, oyuna yeni başladım ve mod sunucularından yüklediğim. "FPS MOD" paketi olarak adlandırlıan bir paketlerden indirdim ve onu kullanıyorum. İçerisinde ne var ve ne yok hiç bilmiyorum. Bu şikayetide pek anlayamadım.

#3 - 13.06.2025 23:27
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü tamamen kasıtlı olan bir şey değildi, sadece bilgisayarım düşük fps verdiği için indirdim bu packi. Ve hem discord kullanmak için bir VPN indirdim ve buda benim pingimi çok yükseltiyor, belkide ondan kaynaklıdır pek bilmiyorum. Kasıtlı olan asla bir şey değildi.
« Son Düzenleme: 13.06.2025 23:31 theslaty »

#4 - 14.06.2025 01:49
savunma yapılmış sonuçlanabilir

#5 - 14.06.2025 15:52
Şikayet red edildi.
@theslaty direkleri görmemek için kurduğunuz modu silin, bu sizin için bir uyarı.