Düzgün bir soru sordum ve güvenli bölge içerisinde ilk agresif rolü sen yaptın, yaptığın rolün karşılığını aldın. Hiçbir şekilde Noob DM veya bir şey yok, IC'de gerçekleşen her şey gerçekleşti ve bitti. Sonuçlarına katlanamıyorsan bu tarz bir role girmeyebilir, düzgünce cevap verip gönderebilirdin. Alhambra ve güvenli nokta
Agresifi ilk yapan sensin, saçma şikayetine daha da cevap vermeyeceğim.
tamamdır reıs
Yaptığın şeyi inkâr edip, üstelik somut ekran görüntüleriyle kanıtlanmış bir olayı "agresif rol" bahanesiyle benim üstüme yıkmaya çalışman gerçekten komik. Daha fazla cevap vermemek senin adına daha mantıklı olur kanka kendini bu kadar komik duruma düşürmezsin en azından. Bu arada, bilgin olsun: gece kulübü açılışları ve toplu rol alanları güvenli bölge sayılıyor. Keşke sunucu kurallarını önceden okuyup anlasaydınız belki o zaman OOC sicilleriniz bu kadar kabarık olmazdı. 
yazdigin sey savunmamin hicbir yerini alakadar etmiyor, orada fear rolü yapsaydın o kadar kişiyi gördükten sonra böyle bir role kapı açmazdın. Aleyhinize giden her şeye şikayet açıyorsunuz zaten 
sacma sikayetine daha cevap vermicem qwe
Sunucu kurallarına uyup, düzgün rol yapmayı öğrendiğiniz zaman şikayet yemezsiniz kardeşim benim. OOC sicili kabarık olan sizsiniz birde utanmadan gelip aleyhinize giden her şeye şikayet açıyorsunuz mu diyorsun? bu kadar fazla jail yediğinize göre millet size şikayet açmakta haklı.
Bayram işlerim bittikten sonra o evin kapısını objeyle kapatıp, giriş konumunu değiştirerek kaçtığınızın şikayetini de açacağım hiç merak etme. Bug Abuse'dan biriniz yeterince iyi jail yedi, diğerleriniz de aynı bugdan yararlandınız aynı cezayı alacaksınız. Adminlerin gözünden kaçtı ama benim kaçmadı. Video upload edip onun için ayrı şikayet oluşturacağım. Kurallara uyarak rol yapmayı ve oyun oynamayı öğreteceğim hepinize sıkmayın canınızı.