Konu: Aktif Rolde /B bölme, Üslup  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2025 01:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cody_Taylor @sefa1071

Olaya dahil olan şahit karakter adı: PD üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /B bölme, Üslup

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş aktif rolde b böldü ve üslubuda kotuydu.. Lan falan diyor  :(

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/3jn1vwg

Ek açıklamalar(varsa): ceza alsın

#1 - 05.06.2025 02:28
SS'de bende gözükmüşüm, olayın içerisinde de varım zaten. Bulunduğunuz bölge PawnShop, oraya girmeniz yasak. Bu durumda ceza alması gerek taraf sizsiniz gibi.  :-\

#2 - 05.06.2025 02:48
Sayın yetkililer,

Oyun içinde polislerin peşimizi kaybetmesini sağlıyoruz. Satacağımız eşyaları satmaya başladığımızda, polisler aniden oraya geliyorlar. Bu durumun nedeni, satacağımız yerin polisler tarafından önceden bilinmesi ve onların bizi bekliyor olmasıdır. Polislerin satacağımız yeri önceden bilmesi ve aniden oraya gelerek bizi yakalaması, adil oyun ortamını zedeleyen bir durumdur. Bu tarz durumların oyun keyfini ve adil rekabeti etkilememesi için gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum. Polislerin bizi kaybettikten sonra eşyaları nerede satacağımızı bilip Pawnshopa baskın atması yasak birşey, bende haliyle sinirlendim ve oocdan arkadaşların yaptıkları şeyin yasak olduğunu söyledim. OOC’da bu haksız duruma karşı sinirlenip “lan” gibi ifadeler kullandım, ancak bu tepkim sinirden ve yaşanan haksızlığa karşı doğal bir karşılıktır.

Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi roller.

#3 - 05.06.2025 03:04
Sayın yetkililer,

Oyun içinde polislerin peşimizi kaybetmesini sağlıyoruz. Satacağımız eşyaları satmaya başladığımızda, polisler aniden oraya geliyorlar. Bu durumun nedeni, satacağımız yerin polisler tarafından önceden bilinmesi ve onların bizi bekliyor olmasıdır. Polislerin satacağımız yeri önceden bilmesi ve aniden oraya gelerek bizi yakalaması, adil oyun ortamını zedeleyen bir durumdur. Bu tarz durumların oyun keyfini ve adil rekabeti etkilememesi için gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum. Polislerin bizi kaybettikten sonra eşyaları nerede satacağımızı bilip Pawnshopa baskın atması yasak birşey, bende haliyle sinirlendim ve oocdan arkadaşların yaptıkları şeyin yasak olduğunu söyledim. OOC’da bu haksız duruma karşı sinirlenip “lan” gibi ifadeler kullandım, ancak bu tepkim sinirden ve yaşanan haksızlığa karşı doğal bir karşılıktır.

''doğal'' olsaydı spam atmazdın, oraya ben girmedim başkaları girdiği için biz de girdik ve Sürekli RP gereği role devam ettik. Bir şikayetin varsa açabilirsin, buna kimse bir şey demez fakat spam atıp ''Lan'' demek seni haklı çıkartmıyor

#4 - 05.06.2025 03:04
SS'de bende gözükmüşüm, olayın içerisinde de varım zaten. Bulunduğunuz bölge PawnShop, oraya girmeniz yasak. Bu durumda ceza alması gerek taraf sizsiniz gibi.  :-\
tm git sikayet aç

#5 - 05.06.2025 03:12
Gayet doğal birader, sen zorluklarla polisi alt ediceksin sonra gelip senin satıcağın yere gelicekler öylemi? Bu durumda sen olsaydın kim bilir neler yapardın bizim tepkimiz yine hafif.

#6 - 05.06.2025 03:18
Sayın yetkililer,

''doğal'' olsaydı spam atmazdın, oraya ben girmedim başkaları girdiği için biz de girdik ve Sürekli RP gereği role devam ettik. Bir şikayetin varsa açabilirsin, buna kimse bir şey demez fakat spam atıp ''Lan'' demek seni haklı çıkartmıyor

Haklı olduğumu söylemedim zaten sende başkalarının peşinden kuyruk gibi gezmeyeceksin, bunun bir kural ihlali olduğunu bilip boşver hepimiz yanarız mantığında rol yaparsan çok yaşamazsın söyleyeyim ben spam atma sebebimde sinirden bakmıyorsunuz çünkü

#7 - 05.06.2025 03:47
Sayın yetkililer,

Haklı olduğumu söylemedim zaten sende başkalarının peşinden kuyruk gibi gezmeyeceksin, bunun bir kural ihlali olduğunu bilip boşver hepimiz yanarız mantığında rol yaparsan çok yaşamazsın söyleyeyim ben spam atma sebebimde sinirden bakmıyorsunuz çünkü

16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

#8 - 05.06.2025 03:47
Gayet doğal birader, sen zorluklarla polisi alt ediceksin sonra gelip senin satıcağın yere gelicekler öylemi? Bu durumda sen olsaydın kim bilir neler yapardın bizim tepkimiz yine hafif.
tamam birader...

#9 - 05.06.2025 11:05
Oğlum yazık size yakalamayınca Pawnshopu basıyorsunuz haksız olunca çirkefleşmeniz varya HJAHJAAKHSHADSASHKASHHDSAWHDDHSAHSDKHS