Konu: Jacob Qubalas & Theo Ramez Trolling - Fear-RP - Ortak Nezaket - YRB  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2025 21:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Cluryhs Theo_Ramez @Noires Jacob_Qubalas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

2. Ortak Nezaket
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)
- Acıya, hasara duyarsız bir karakter canlandırmak

3. Powergaming
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
 Retarted RP
 CAR DM
YETERSİZ ROL BİLGİSİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lere bakıldığında kişilerin tamamen troll amaçlı sunucuda vakit geçirdikleri ortada durduk yere sokağa gelip sürekli bir DM veya TROLL arayışındalar, gereğinin yapılmasını istiyorum.Theo Ramez kasıtlı olarak devamlı olarak q attığı için ekran görüntülerinin bir kısmında q attığının yerleri yok.
 İyi forumlar. :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
Ayrıtetten Jacob isimli karakterin ck rolüde yapıldı, kişi role uymayıp aktif rolde /q atıyor.

« Son Düzenleme: 04.06.2025 21:57 DickeyDrip »

#1 - 04.06.2025 22:06
Ss dışında söylüyorum. Arkadaşlar tamamen troll, non rp ve low iq ihlalleri ssde gözüküyor. 1 saattir uğraşıyoruz yasaklanmasını şahsım adına talep ediyorum.

#2 - 04.06.2025 22:18
Ceza alacaklar.