Konu: 31.05.2025 E/S Idlewood Mafia Brims kural ihlalleri  (Okunma sayısı 413 defa)

#0 - 01.06.2025 17:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aliano Guardo, Carson Rivers @sefa1071, Threston Carrington @Carl_Green, Theo Ramez @Cluryhs, Jacob Qubalas @Noires

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming, nonrp, nonrp driving, hatalı emote kullanımı, yetersiz rol bilgisi

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Arabamı sürerken bir anda motorla yola atlıyorlar ve kaza yapıyoruz,

0.27 Aliano Guardo motorda olup kaza yapmamıza rağmen hiçbir şey olmamış gibi bana saldırıyor.
0.45 Carson Rivers "tutup çeker" emotesini kullanıp powergaming yapıyor. /dene komutunu kullanmasını söylüyorum ve role uyuyorum, başarısız sonuçlanıyor, sonra bir daha deniyor yine başarısız oluyor bu sefer arkadaşı gelip beni çekiyor
1.15 Theo Ramez nonrp driving yapıyor
2.36'da Jacob Qubalas hatalı emote kullanıyor.

Sonra da videoda görülebileceği üzere beni zorla bir yere götürüp gasp rolüne giriyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.06.2025 19:40
Sayın yetkililer,

Ben karakterimle ilgili yapılan powergaming suçlamasına yanıt vermek istiyorum.

Olay sırasında “tutup çeker” emotesi kullandım, Ancak burada karakterime gerçek dışı bir güç yüklemedim. Gerçek hayatta bir insanın yapabileceği, fiziksel gücünün yetebileceği bir hareketi canlandırdım. Yani "tutup çeker" emotesininin gerçeğini gerçek hayatta bir insan kolaylıkla yapabilir. Burada herhangi bir şekilde karakterimin gerçek dışı güçleri olduğunu yansıtmadım. /dene komutunu unutmuştum ve sağolsun hemen karşı taraf hatırlatarak /dene komutu kullanılmasını talep ettiğinde buna uyup deneme yaptım ve sonuç başarısız geldi. İkinci denemede de başarısız olunca, arkadaşım gelip yardım etti. Yani olay tamamen role bağlı şekilde ilerledi. Kendi başıma, karakterimin fiziksel kapasitesinin üstünde bir şey yapmaya çalışmadım.

Powergaming, karaktere gerçekçi olmayan güç yüklemek anlamına gelir. Ancak ben burada hem deneme komutuna uydum hem de sonuçları kabul ettim, ve her insanın yapabileceği bir hareketin emotesini verdim. Dolayısıyla böyle bir niyetim bulunmamaktadır.

Bu konuda yanlış anlaşılma varsa açıklığa kavuşturmak isterim. Teşekkür ederim.

Saygılarımla, İyi roller :sampanya:

#2 - 01.06.2025 23:24
Dostum attığın kayıtta belli olduğu gibi ben role katılmamışım veya sonradan girmemişim sadece yanınızda dolaşmışım ve motor sürmüşüm başka bir şey yaptığım yok.

#3 - 02.06.2025 03:00
bu hangi mantık? Oluşum şikayeti adına bir durum ortada söz konusu değil, oluşumda olan/olmayan bir çok oyuncu var orada, oluşum şikayeti açman için kuralları tekrar gözden geçir, hakkını oyuncu şikayetinde arayabilirsin, iyi roller.

#4 - 08.06.2025 11:47
.
« Son Düzenleme: 09.06.2025 02:20 Noires »

#5 - 09.06.2025 02:11
@chawoderler1 @Noires @Carl_Green  Savunmanızı 24 saat içerisinde yapın.

#6 - 09.06.2025 02:17
Karakterim ck oldu

#7 - 09.06.2025 02:18
Karakterim ck oldu

Karakterinizin CK olması ceza almayacağınız anlamına gelmiyor, savunmanızı yapın.

#8 - 09.06.2025 02:22
Jacob Qubalas karakterim azgın olduğu için lafın gelişi söylemişim biraz iyileşiyor. Savunmam bitti.
« Son Düzenleme: 09.06.2025 15:11 Noires »

#9 - 09.06.2025 11:51
Öncelikle iyi günler, bu şikayeti açan arkadaşa rolde hiç bir şekilde tarafımca şiddet uygulanmamıştır. Yoldan geçerken Jacob isimli karakterin yerde olduğunu fark ettim. Sadece ne olup bittiğini öğrenmek için kenara çektim. Ortalık fazla agrasifleşmişti. Kenarda ne olduğunu anlatmadı, herhangi bir şey söylemedi. Bende buna karşılık hastane masraflarını karşılaması gerektiğini söyledim gerçekci olması için. Yani suçlu/suçsuz herkes burada. Savunmam bitmiştir,  Herkese iyi roller.