Konu: [31.05.2025 - Silvio_Castellani] VCPD /q  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2025 22:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Silvio_Castellani @Viesta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ellie_Wilkins @Resulz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.05.2025 / 21:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhbara gelen polis ekiplerini fark ettiğinde /q komutunu kullanarak oyundan çıkış sağlamak, eldeki silahı gizlemeye çalışmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.05.2025 22:05
@Viesta savunmanızı yapın.

#2 - 31.05.2025 22:09
Beni şikayet eden kişi İllegal birisi böyle bir rolun olmaması lazım, kanıt atayım.

#3 - 31.05.2025 22:10
Şikayet eden kişi illegal, forumdanda bakabilirsiniz, eğer o şikayet etmeseydi sizde oraya gelmeyecektiniz, bunun için böyle bir rol olmaması gerek, senin videondada zaten aynı kişi, benim attığım ss'dede aynı kişi, yani kişi illegal olduğu için o kişinin ceza yemesi gerek, yaptığı yasak zaten bir kere, şimdi illegal olduğunun kanıtını koyuyorum aşağıya ve arkadaşın videosundaki kişinin o olduğunuda koyuyorum.

« Son Düzenleme: 31.05.2025 22:16 Viesta »

#4 - 31.05.2025 22:20
Rolun dellenmesini talep ediyorum.

#5 - 31.05.2025 22:32
Silah kaybım olsaydı iade süreci + şikayete bakılması çok uzun sürer diye düşündüm rollerde sıkıntı yaşayacaktım, + olarak zaten illegal olan şahıs şikayet etmeseydi, bu rol olmayacaktı, ihlal yaparak şikayet etti ve polis geldi, bu rolun dellenmesi en mantıklısı olur.

#6 - 01.06.2025 20:51
Savunma geçerli. Rolün başından ihbar eden karakterin gidişatı yanlış, illegal oyuncu illegal oyuncuyu ihbar edemez.

Yaptığı rol geçersiz olarak kabul edildi, şikayet red edildi.