Konu: John Sierra - Edwin Caldwell - Erasmo Braga / Non-RP Driving, Blocking  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 29.05.2025 01:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Sierra @Hasan006  - Edwin Caldwell @flameofthewest - Erasmo Braga @Mothership   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Blake Coleman @Tunarles - Kai Navarro @Xign
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29 Mayıs 00:19 - 00:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
 3.2. Araç Sürüş Kuralları
  - Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlara ve bize eğlence olsun diye rol pası atmaya karar verdik. Kendileri bir süre sonra yakalayamadıkları için ellerine geçen bütün yolları kullanmaya başladılar. Çarpmak, silahsız sadece arabayla kaçan 2-3 adama M4, MP5 sıkmak gibi saçma yolları tercih ettiler çünkü win alacaklar :)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Silahsız, tehdit oluşturmayan(?) sadece araba süren adamlara M4 ile karşılık vermek ne kadar doğru, bu bir ihlal mi bunun kararını sizler verirsiniz yetkililer. Silahsız ve tehdit unsuru olmayanlara karşı beanbag kullanılıyor diye biliyorum, gerçek hayatta da böyle. "Police Chase" videolarında da görebileceğiniz üzere silahı olmayanlara non-lethal yollar ile müdahale edilir. Amaç sadece etkisiz hale getirmek olmalı. Öldürmeye oynanıyor direkt. Bunu dahil edecek olursanız videoda görülen bütün PD üyelerinedir şikayetim.
 Şikayete sadece sürücüler dahil edildi, gerekli görülürse diğer oyunculara da işlem yapılır zaten.

#1 - 29.05.2025 01:13
Şahitliğimi onaylıyorum, sadece eğlenmeye çalışıyoruz kasmaya gerek yok arkadaşlar.  :sampanya:

#2 - 29.05.2025 01:16
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu denli win odaklı oynamak, hem olayın hem de kişilerin oyun zevkini bırakmaz. Evet, PD'nin amacı suçluları yakalamak ama sadece polisten arabalarla kaçan ve herhangi bir şekilde kavga-dövüş başlatmayan kişilere tıpkı çete savaşının arasına girer gibi M4 ve MP5 ile sıkarak amaçlarının rolden herkesin zevk almasından ziyade win almak olduklarını göstermiş oldular. İyi forumlar dilerim :sampanya:

#3 - 29.05.2025 01:17
Açılması gereken yere taşındı K&A

#4 - 29.05.2025 20:38
K&A