Konu: Ricardo Alvarado / DM - YKİ - RK  (Okunma sayısı 350 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.05.2025 20:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:     Ricardo Alvarado     @SniperGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emanuel Radkov @carlos77

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.05.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, YKİ, DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar dün akşam oluşum üyeme ateş açtı ve sokağıma geldi silahları ile güç gösterisi yaptı (1Shot 2 uzi :D)
Bizde bu gün kendilerine karşılık verdik ve karşılıklı çatıştık. Kazandık.  Ricardo Alvarado Yaralı düştü fakat 3 saat sonra tekrar geldi tekrar ateş açtı.

YKİ - Vurduğum yere tekrar gittim ve motorunuda alarak kaçmış. https://hizliresim.com/p4pvbt1 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/e89yvl

Ek açıklamalar(varsa): İşlem görmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 26.05.2025 20:46 Nowax0222 »

#1 - 26.05.2025 20:52
@SniperGod 24 saat içerisinde savunma iletin.

#2 - 27.05.2025 15:14
Ben sahitligimi onaylıyorum.

#3 - 27.05.2025 17:17
Bölgenize geldiğimiz de arkadaşınız arabamıza çarpıp onurumuza laf etti, üzerine mahalle konusunda yafta da bulundu. Arkadaşınıza bu yüzden onu bayıltamayacak derece de sıktık zaten arkadaşın bilerek kapının yanında bekleyerek ateş açtığımız anda içeriye ışınlanmış, bunu yaparken herhangi bir emote dahi kullanmamış, Aynı durumun daha beter halini "Sergo_Radkov" karakteri yapmış, bina içine girerek BUG ABUSE yapmış, devamında ise /bugkurtar komutu ile girdiği bugdan kurtulmuştur. Arkadaşın bug yaptığını attığımız kanıtlar içerisinde görebilirsiniz, /bugkurtar komutunu kullandığını ise kendi atmış olduğu kanıtlar içerisinde görebilirsiniz.

Kanıt: Arkadaşların emote kullanmadan içeriye kaçmaları ve Sergo karakterinin Bug Abuse kullanarak saklanması.,
Spoiler: GösterGizle

Kanıt: Arkadaşın girdiği bugdan /bugkurtar komutu ile çıktığına dair chat kanıtı.,

Arkadaşlar onlara uzi ile sıktığımız günün ertesi sabahında, ekibimizden kimse yokken bölgemize gelip kendini savaşın galibi ilan etmiş olabilir fakat böyle bir durum gerçeği yansıtmamaktadır, oyun içinde 3 üyemiz varken bölgemize gelerek ortalığı kendilerince talan ederek kendi karakterimi yaralı duruma sokmuşlardır, bu konu da hem fikir olabiliriz. Karakterim yaralıydı, arkadaşların kanıtlarını incelediğimizde bölgeyi motorumu kullanarak terk ettiğime dair bir kanıt bulunmuyor, arkadaşlar bölgeyi terk ettikten sonra, karakterim bölgeden yaya şekilde kaçmış, motorunu da başkasına aldırtmış olabilir. Bunun haricinde DM söylemlerini kabul etmiyorum, ekipler arasında bir savaş var ayrıca arkadaşa gördüğüm herhangi bir yerde sıkmadım evden yaptığı bug abuse'u kullanmasının ardından evden çıkmasıyla beraber sıktım. Eğer burada bir DM şikayeti olacaksa, arkadaşların öğlen saatlerinde bölgemize gelerek bir anda her yeri taramasını farz alabiliriz.

Kanıt: Arkadaşların bölgeye gelerek çevreyi taraması:,

Ortamda savaş dönerken, bölgemize gelerek arkadaşların taramasının ardından biz onların bölgesine giderek arkadaşa sıktık. Benim hareketim DM durumunda sayılıyorsa, arkadaşı da Dm durumundan değerlendirmenizi arz ediyorum.

#4 - 27.05.2025 21:05
Sayın Vice RP Yönetimi,

Hakkımda yapılan bug abuse iddiaları ve yaşanan olaylar hakkında açıklama yapma gereği duyuyorum. Olay sırasında iki kez /bugkurtar komutu kullandığım doğrudur. Ancak bu eylemler herhangi bir kasıt ya da kural ihlali amacı taşımamaktadır.

Olayın başında evin içine girdiğim anda karakterim, yapısal bir hata (bug) nedeniyle boşluğa düştü. Bu durum sistemsel bir problemden kaynaklıydı ve adamlar daha içeri girmemişti. /bugkurtar yaptım ve en üst sol köşeye çıktım.

İkinci düşüşüm tamamen bir refleks ve telaş sonucu gerçekleşmiştir. O an içeride üst kısmında saklanıyordum. Etrafın tarandığını fark ettiğimde panik halinde yanlışlıkla "S" tuşuna bastım ve karakterim yine oyun dışı bir alana düştü.

Bu sırada arkadaşım beni aradı ve bende saldırı olduğunu söyledim. Ben de tekrar oynanabilir alana dönmek için /bugkurtar komutunu ikinci kez kullandım. Fakat içeride kimse yoktu hemen dışarı çıktım ve kaçmaya başladım.

Her iki komut kullanımı da yalnızca karakterimin fiziksel olarak oynanabilir alanda yer alabilmesi için yapılmıştır. Ne çatışmadan kaçma ne de haksız avantaj sağlama amacı taşımaz.  :sampanya:

"Eğer komut kullanımı zamanlama açısından şüphe doğurduysa, bu konuda dikkatli olmam gerektiğinin farkındayım. Gerekirse uyarı almayı da kabul ederim. Ancak kasıtlı bir ihlal söz konusu değildir."

Video detaylı incelenirse 2 seferde yanlışlıkla s bastığım anlaşılabilir. Birde yaralı düştüğümü görebilirsiniz.

Ve arkadaşımız ona açtığım şikayete savunma yapmamış!

Ayrıca kırpılmış video ve ss ler kabul edilmemektedir.
« Son Düzenleme: 29.05.2025 20:31 Nowax0222 »

#5 - 27.05.2025 21:42
Gerekli kanıtları, kırpmadan da gönderebiliriz. Şuanlık ekstra ekleyeceğimiz bir şey yok, sonuçlanabilir.

@Dosh

#6 - 29.05.2025 16:56
O halde gerekli kanıtları kırpmadan gönder dostum, sağdan soldan ss toplayip atmişın.

#7 - 31.05.2025 06:34
Şikayet incelendi.

Şikayetin detaylarına bakıldığında sırayla ilerleyelim, DM konusuna bakacak olursak karşı tarafın gönderdi savunma odaklı iki tarafın arasındaki husumet ortada, bu yüzden DM ihlalini savunma yeterli olarak devam ettiriyoruz, YKI ve RK'yı tek bir çatıda değerlendirmeye aldığımızda bildiğimiz üzere RK süresince farklı bir çatışmaya girmeniz için 8 saat bekleme süresi gereklidir, fakat sunulan kanıtlatda 15.59'da düşürülen Ricardo Alvarado karakteri 19.10 sularında tekrar bir çatışmaya dahil olmuştur.

Sonuç: Ricardo Alvardo karakteri RK ihlalinden işlem görecek, savunmada iletilen Bug abuse konularına gelecek olursak videoların kırpılmış ve sslerin kanıt kuralları çerçevesinde olmamasından ötürü geçersiz sayılacak, kanıtların kurallar çerçevesinde kırpılmayan görselleriyle BUG ABUSE adı altında şikayet oluşturabilirsiniz.

K/A