Konu: rolde q  (Okunma sayısı 330 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2025 01:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo_Ventura @Ascoltare Edwin_Benthall @kuqlalı Dawson_Fairchild @XienonJK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rachel Dawson @Bsernessio Donald Muckley @cante

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.05.2025 00.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ic bir sebep üzerine şahıslar bizi silahlı olarak şehirde arıyor, polisler onları kovalarken bir anda 4 kişilik araçtaki herkes yok oluyor sonrasında sadece oyuna sürücü arkadaş girip felony yapılıyor, diğerleri katılmıyor. Chate düşmese bile videodaki görülen durum ve yapılacak log kontrolü sonrası silah kaptırmamak için q attıklarının belli olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=O%C4%9Fuzhan

https://i.hizliresim.com/lsbk89v.jpg (felony)

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 20.05.2025 09:46 sukutt »

#1 - 20.05.2025 02:12
Bende olaya şahitim, ek olarak AK47 ile gözükmüştü Q sonrası ise AK47 gözükmedi. Ekstra bir log kontrolü de sağlanabilir.

#2 - 20.05.2025 17:52
   Saçma sapan bir şikayet daha...
Arkadaş keşke o an tab'a basıp veya ismimizi yazıp kontrol sağlasaydı. Ama aklını kullanmak istememiş belliki. Videoda görüldüğü üzere sürücü koltuğundaki karakter oyundan düşmüş.
Araç hızlı olduğu için ve sürücü koltuğundaki arkadaş crash yediği için, araç bir süre söförsüz ilerledi ve durdu. O sırada arabadan indiğimde araba bir anda yok oldu. Oyundan q falan attığım yok. Gerekli kontroller sağlanabilir. Videoda tarih ve saat belli. Oyundan o sırada çıkış yapmadım.
      Üstelik oyundan q attığımıza dair bir kanıt bile yok, ne chatloga yansıyan bir yazı, ne de ismimizi yazarak kontrol saglanmış. Arkadaş sadece öyle düşündüğü için şikayeti açmış.:D
  Hem kendini, hem bizi, hem de adminleri yordun böylelikle dostum. İyi günler dilerim.

#3 - 20.05.2025 19:44
   Saçma sapan bir şikayet daha...
Arkadaş keşke o an tab'a basıp veya ismimizi yazıp kontrol sağlasaydı. Ama aklını kullanmak istememiş belliki. Videoda görüldüğü üzere sürücü koltuğundaki karakter oyundan düşmüş.
Araç hızlı olduğu için ve sürücü koltuğundaki arkadaş crash yediği için, araç bir süre söförsüz ilerledi ve durdu. O sırada arabadan indiğimde araba bir anda yok oldu. Oyundan q falan attığım yok. Gerekli kontroller sağlanabilir. Videoda tarih ve saat belli. Oyundan o sırada çıkış yapmadım.
      Üstelik oyundan q attığımıza dair bir kanıt bile yok, ne chatloga yansıyan bir yazı, ne de ismimizi yazarak kontrol saglanmış. Arkadaş sadece öyle düşündüğü için şikayeti açmış.:D
  Hem kendini, hem bizi, hem de adminleri yordun böylelikle dostum. İyi günler dilerim.

dostummmmmmmmmm aklımı genelde kullanmam,  sağol savunman için  :-*

#4 - 20.05.2025 20:20
İyi forumlar, ilk öncelikle videoda görüldüğü gibi sürücüden başka kimse afk gözükmüyor. Burada zaten crash yediği belli oluyor. Arkadaş bu şikayeti açacağına "/id" komutunu kullansa burada bu konuyu tartışmazdık @AkaSyla nın dediği gibi loglara bakılabilir, düz yolda crash yemiş bir adama şikayet açmakta kulağa ne kadar saçma gelsede savunma yapmak zorundayım.
Ek olarak söyleyeyim q atacak olsak neden başı boş q atalım onuda anlamış değilim tamamen şikayet açılmak için açılmış gerçekten komik. Polis dostumuzda gözlerinin önünde q attığımıza dair ya da /id de gözükmediğimize dair bir kanıtı varsada buraya sunabilir hiç sıkıntı değil.
Aşağıya q atmadığıma ve arkadaşın crash yediğine dair kanıt bırakıyorum chate bakabilirsiniz. Sonuçlanabilir.

#5 - 20.05.2025 20:28
tabi doğrudur, sadece polis peşinizdeyken sürücünün bağlantısının kopup araçta bir anda kimsenin kalmaması bana ve polis arkadaşlara garip geldi o yüzden şikayet açtım biraz fazla gerildiniz dediğiniz gibi sadece basit komik bir şikayet son arkadaşta savunmasını yapınca sonuçlanabilir

#6 - 21.05.2025 07:34
Merhaba.

Şikayeti inceledik.

Şikayet edilen oyuncuların /q atması durumu için yeterli kanıt bulunmuyor, savunmaları da böyle bir durumun olmadığını gösteriyor.

Yetersiz kanıt/Savunmalar Yeterli.

K/A