Olayı en baştan anlatayım ;
Arkadaşı bir kasabaya çağırıyoruz(adını unuttum) kasabaya geliyor ve biniyoruz, bir arkadaş var yanımızda onu almamasını istiyoruz ve alıyor, benim karakterim sinirleniyor maske takıyor ve doğrudan belinden silahı çıkartıp onu korkutuyor, rol ilerliyor, telefona uzanmaya çalışıyor, bunun emotunu'da attı zaten, ben'de doğrudan telefona ateş ediyorum ve telefonu kül ediyorum, arkadaş araçtan inip kaçıyor biraz laflamadan sonra uçurumun kıyısına gidip suya atlıyor, ardından ben atlıyorum ve kıyıya çıkıyoruz, 5-10 dakika aradan sonra polisler geliyor, ama rol'de telefon patladı, yani herhangi bir sinyal alamaz. Alması saçma, yani telefon patlıyor ve siz nasıl geliyorsunuz bunu anlamıyorum, ihlal konusuna gelecek olursak, sen /dene atmadan suyun içerisinden adamı çekip alamazsın, bu fiziğe aykırı birşey, gerçek hayattaki en kuvvetli adamı getir, oda zorlanır suyun içerisinde, çekip atamazsın, realistik düşünürsek bu böyle, bunun haricinde zaten rol'un başı saçma, tekrar diyorum telefon patlıyor herhangi bir sinyal alınamaz, savunmam bu şekilde.