Konu: [19.05.2025] Çok sayıda oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 498 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2025 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashaad_Monroe, @Baghdaderisemezsiniz  Jamal_Lee, @bombardinocrocodilo  Trent_Peppenoli, @yasin3475  Wilfired_Carter, @cagobaba  Keyshawn_Schwartz, @EnesArslan55  Tom_Blackwood @guney47

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car ramming, powergaming, car surfing, emotesiz saldırma, retarded rp, bunnyhop, Türkçe terim, revenge kill, aktif rolde /q, illegal kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jamal_Lee benim şeridime kırıyor bende kornaya basarak onu uyarıyorum ardından arabasıyla benim arabama ramming yapıyor, inip arabamın üstünde durup car surfing yapıyor sonra "adamı araçtan atar" diye bir emote verip powergaming ihlali yapıyor. Car jack yapıyor ve arkadaşlarıyla beni kovalamaya başlıyorlar. Kovalarken bunnyhop yapıyorlar. Keyshawn adlı arkadaş arabasıyla bana ramming atıyor ve yere düşürülüyorum. Yaralı halde türkçe terim kullanıyorlar ve yere düştükleri halde (RK'lı haldeler) başka insanlarla brawl atıyorlar ve 2.47'de rashaad monroe aktif rolde /q atıyor. En sonda ss koydum o sslerde argo konuşuyor ve ortak nezaketi ihlal ediyor.
(Videoda bütün ihlaller mevcut zaten, inceleyen yetkili rahatlıkla görebilir.

Ayrıca birlikleri yeni oldukları ve brawl rolüne girdikleri için illegal kural ihlali de yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Troll oldukları belli.

« Son Düzenleme: 19.05.2025 17:06 kerj2 »

#1 - 19.05.2025 16:33
Aynen kardeşim sen git herkese vur, ondan sonra bide gel troll de :D

#2 - 19.05.2025 16:35
Merhabalar, Jamal Lee ile İc'de dost olduğumuz için olay bölgesinde şans eseri denk geliyoruz, ondan sonra herifi dövmeye çalışıyoruz, kavgaya katılıyoruz, kendi adıma yaptığım bir ihlal göremedim kayıtta. Savunmam bu kadardır.

#3 - 19.05.2025 16:36
Ayrıca arkadaşın da video kayıtlarında koşarken zıpladığı, yani bunny hope yaptığı açık bir şekilde belli olmaktadır.

#4 - 19.05.2025 16:38
Hiç bir ihlalim yoktur arkadaş kendiside bunny yapmış ic olarak birliğime destek verdim sadece

#5 - 19.05.2025 17:38
Bir ihlal yaptığımı sanmıyorum, arkadaş yolun ortasında olduğu için aracımı kontrol edemedim ve arkadaşa istemesemde çarptım.

#6 - 19.05.2025 18:27
Rashaad_Monroe, @Baghdaderisemezsiniz Keyshawn_Schwartz, @EnesArslan55 Wilfired_Carter, @cagobaba Tom_Blackwood @guney47

24 Saat içerisinde tam savunmalarınızı iletin.

#7 - 19.05.2025 18:36
Bu olaya dahil değilim ama bu arkadaşlar banada sebepsiz yere vurmuştu, ben kayıt filan alamadım ama. Sonra pmden nedenini filan sordum hani bişey yapmışımdır diye bizden birini ezdin ondan daldık dediler, ben kimseyi ezmedim, ezseydim durup özür filan dilerdim. Ki arkadaşların biri ben geçerken önüme kırdı çarpmamak içinde kaçtım.

#8 - 19.05.2025 19:18
Rashaad_Monroe, @Baghdaderisemezsiniz Keyshawn_Schwartz, @EnesArslan55 Wilfired_Carter, @cagobaba Tom_Blackwood @guney47

24 Saat içerisinde tam savunmalarınızı iletin.
Savunma yapmayacağım kanka direk jailimi verebilirsin.

#9 - 19.05.2025 19:44
2.48 de Wilfred ailevi küfür ediyor, videoda kısa süreliğine gözüküyor şikayeti inceleyen yönetici bunu da görsün.