Konu: Seki_Yureikawa  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2025 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Seki_Yureikawa @DraxJohnson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.05.2025 13:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11.2. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Meslek Esnasında İllegal Rol: Meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz. Ancak karakter sistemsel mesleğe dahil olmasına rağmen meslekle alakalı bir şey yapmıyorsa bu kural ile korunmamaktadır. Örneğin taksici olarak işbaşında olup taksicilik yapmıyorsa güvenli bölgede olmadığı sürece illegal rol yapılabilir. Mesleğin olay anında yapılıp yapılmadığı konusunda kararı oyun yetkilisi verecektir.
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi aracımda taksicilik yapıyordum, arkadaş normal bir müşteri olarak bindi gideceği yere bıraktım. Başka bir müşteriye giderken beni aradı "Hasteneye bırakmıştın beni gel geri al." dedi, bende "Müşterim var onu bırakıyım geliyorum." dedim. Gittiğimde arkadaş bana rolsüz Car Jack attı, aktif taksici olduğum için ve taksicilik rolünü aktif olarak gerçekleştirdiğim için Car Jack atmasıda kural ihlali zaten. Gereğinin yapılcağını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/nzod7iz.jpg

Ek açıklamalar(varsa): Car Jack yememe rağmen beni oyundan atması, Car Jack atanı oyundan atmaması biraz saçma olmuş.

#1 - 18.05.2025 18:47
@DraxJohnson 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 19.05.2025 19:31
Merhaba.

Şikayeti inceledik.

Seki_Yureikawa karakteri Car-Jack kapsamında cezalandırılacak.

K/A