Konu: Giovanni Rizzo - Yetersiz oyuncu profili & DM  (Okunma sayısı 556 defa)

#0 - 15.05.2025 16:24
    :)) Arkadaşa da hasarlar kanıtı için pm üzerinden ulaştım, kontrol edilebilir, tanımam etmem.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://resmim.net/i/N2BRiC  & https://resmim.net/i/N2B4X1 & https://resmim.net/i/N2B7yT & https://resmim.net/i/N2BtIL

Ek açıklamalar(varsa):DM kapsamında gereken cezayı alabilir, hood bölgesinde olduğuna dair de kanıtları ilettim, pm üzerinden de dalga geçmesi ikonik...

« Son Düzenleme: 17.05.2025 02:15 tafo »

#1 - 15.05.2025 16:40
"Xantiheppe Virelli" adlı oyuncu sopa çekip saldırmama rağmen brawl rolü kural ihlali yaptı ve uzi çekti beni düşürdü o bölgede. Madem bu oyuncu sizin oluşumunuzdan değil ve rolle alakalı bir ilişkiniz yok muhattabı olmadığınız rolde beni neden adama yardım edip "ONAYLI HOODUN"  içine sokmaya çalıştığınızı sorabilir miyim? Çünkü akıl alır gibi değil bu durum. Onayınızı, rollerinizi her zaman kötüye kullanıyorsunuz, sizin birliğinizde ki genel sorun rol yapmaya dair bir amacınız yok, aklınız elinizdeki gücü kötüye kullanmaya yetiyor.  ;)
« Son Düzenleme: 15.05.2025 16:42 Jamiche »

#2 - 15.05.2025 16:42
"Xantiheppe Virelli" adlı oyuncu sopa çekip saldırmama rağmen brawl rolü kural ihlali yaptı ve uzi çekti beni düşürdü o bölgede. Madem bu oyuncu sizin oluşumunuzdan değil ve rolle alakalı bir ilişkiniz yok muhattabı olmadığınız rolde beni neden adama yardım edip "ONAYLI HOODUN"  içine sokmaya çalıştınız akıl alır gibi değil. Onayınızı, rollerinizi her zaman kötüye kullanıyorsunuz, sizin birliğinizde ki genel sorun rol yapmaya dair bir amacınız yok, aklınız elinizdeki gücü kötüye kullanmaya yetiyor.  ;)
yardım ettiğime dair bir kanıdın bile yok dostum, orada o herifi sizden önce ben vuracaktım ama bunu fırsat bilmeden hamle yapmaya kalktınız, ben sizin gibi karakterlerin muhattabı olamam, barındığın oluşumun yönetimi ile konuşurum, seni hood bölgeme çekip ne yapabilirim ki? Bir şey yapacak olsam, "iyi misin" diye sorar mıyım? Büyüyün artık biraz, R7 karakterler ile silahı belinize koyup mafyacılık yapmanızın bir anlamı yok, size ateş edebilirdim ama bunu da yapmadım.
« Son Düzenleme: 15.05.2025 16:44 tafo »

#3 - 15.05.2025 16:44
Dostum adama yardım ettiğin kendi ssinde görünüyor  ayrıdan kanıtlamama gerek var mı  ::) "Ne olduğunu bilmeden hamle yapmaya kalkıştınız" diyorsun, arkadaşım beni yerde baygın buldu ve başında silahlı iki zenci var ne yapmasını bekliyordun? Konuştukça batıyorsun kim olduğun, ne olduğun umrumda bile değil böyle bir kural ihlali bu sunucuda yapamazsın, onayını kötüye kullanamazsın bunu da aklının bir köşesine yaz.
« Son Düzenleme: 15.05.2025 16:46 Jamiche »

#4 - 15.05.2025 16:45
Dostum adama yardım ettiğin kendi ssinde görünüyor  ayrıdan kanıtlamama gerek var mı  ::) Konuştukça batıyorsun kim olduğun, ne olduğun umrumda bile değil böyle bir kural ihlali bu sunucuda yapamazsın, onayını kötüye kullanamazsın bunu da aklının bir köşesine yaz.
alalım hadi demek mi yardım etmek oluyor  :D, R18 karakter de seni sokağına çekip dövecek değil mi, ya da esir alacak.  ::) ::) Onayı kötüye kullandığım da yok kanıtlar belli, arkadaşının da avukatlığını yapmazsın şikayet sonuçlanır, herife sıkabilirsiniz ama ten rengi aynı diye ateş ettim savunmalarını maval okumalarını geçin, icde de rollerde görüşürüz kardeşim, yapabilirseniz eğer. :palmiye:
« Son Düzenleme: 15.05.2025 16:47 tafo »

#5 - 15.05.2025 16:48
Senle daha fazla tarşışmam, kimsenin avukatlığını yapmıyorum arkadaşım "fear rp" savunmasını yapacaktır, senin yaptığın hataya değiniyorum daha fazla yalan söylemene gerek yok : ) insanları da "ic de rollerde görürsünüz kardeşim" cümlesiyle kibir yapıp tehdit etme, daha fazla rezil etme kendini.  O:-)

#6 - 15.05.2025 16:49
Senle daha fazla tarşışmam, kimsenin avukatlığını yapmıyorum arkadaşım "fear rp" savunmasını yapacaktır, senin yaptığın hataya değiniyorum daha fazla yalan söylemene gerek yok : )
tamam dostum ben yalancıyım, şikayetçi taraf derdini anlatabilir, daha fazla ileti kirliliği yapma lütfen, senin gibi adamlarla uğraşamam.

#7 - 15.05.2025 17:08
olay sırasında karakterim yerde baygın yatan arkadaşını gördü ve durumu anlamaya çalıştı bu esnada iki kişi yaklaştı (biri suge tubbs karakteri) ve birbirlerini tanımadıklarını söylemelerine rağmen aralarında bunu sokağa kaldıralım şeklinde konuşmalar geçti suge tubbs adlı karakter bunu dalga geçmek amacıyla söylediğini iddia etse de karakterim için bu söz tehdit unsuru taşıyordu çünkü vurulmuş bir karakterin başında tanımadığı iki kişi bir şeyler konuşuyor ve taşıma girişiminden bahsediyor bu noktada karakterim yaşadığı ortam gereği tehditlere karşı temkinlidir ve refleks olarak silahına davranmıştır karakterimin fear-rp yapmadan silah çektiği iddia edilmiş fakat tehdit altında olan karakterimin hızlı refleksi bu durumda doğaldır sivil biriyle oluşum dışı bir ortaklık kurduğumu ima etmesi ise tamamen asılsız ve varsayımsaldır ortada bunu destekleyecek bir emote veya etkileşim yoktur ayrıca dalga geçmek amacıyla sokağa alalım demesi bile metagamingi çağrıştırır çünkü yerde yatan karakterle ilgili ciddi bir sahne yürürken bu tarz yaklaşımlar rp ciddiyetine zarar verir olayın en temelinde zaten arkadaşımın vurulması yatmaktadır ve karakterim de bunu görünce onu korumak amacıyla olay yerine gelmiş ve refleksif olarak harekete geçmiştir karakterimin tepkisi role tam anlamıyla uygundur ve bu durum yetersiz oyuncu profiliyle değil tam aksine karakterinin doğasına uygun bir refleksle alakalıdır karakterimin bulunduğu ortam gereği hızlı ve savunmacı davranması normaldir sonuç olarak olay akışına göre karakterimin verdiği tepki role sadıktır ne random ateş ne de fear-rp ihlali söz konusudur rol akışına uygun şekilde pozisyon alındı ve karakterim için bu durum tamamen savunma refleksiyle gerçekleşti gereği takdirinize kalmıştır ayrıca suge tubbs adlı karakter rolle bir alakası olmamasına rağmen alessandro montella isimli oyuncuyu onaylı hooda götürmeye çalışıp birlik onayını kötüye kullanmıştır

#8 - 15.05.2025 17:12
olay sırasında karakterim yerde baygın yatan arkadaşını gördü ve durumu anlamaya çalıştı bu esnada iki kişi yaklaştı (biri suge tubbs karakteri) ve birbirlerini tanımadıklarını söylemelerine rağmen aralarında bunu sokağa kaldıralım şeklinde konuşmalar geçti suge tubbs adlı karakter bunu dalga geçmek amacıyla söylediğini iddia etse de karakterim için bu söz tehdit unsuru taşıyordu çünkü vurulmuş bir karakterin başında tanımadığı iki kişi bir şeyler konuşuyor ve taşıma girişiminden bahsediyor bu noktada karakterim yaşadığı ortam gereği tehditlere karşı temkinlidir ve refleks olarak silahına davranmıştır karakterimin fear-rp yapmadan silah çektiği iddia edilmiş fakat tehdit altında olan karakterimin hızlı refleksi bu durumda doğaldır sivil biriyle oluşum dışı bir ortaklık kurduğumu ima etmesi ise tamamen asılsız ve varsayımsaldır ortada bunu destekleyecek bir emote veya etkileşim yoktur ayrıca dalga geçmek amacıyla sokağa alalım demesi bile metagamingi çağrıştırır çünkü yerde yatan karakterle ilgili ciddi bir sahne yürürken bu tarz yaklaşımlar rp ciddiyetine zarar verir olayın en temelinde zaten arkadaşımın vurulması yatmaktadır ve karakterim de bunu görünce onu korumak amacıyla olay yerine gelmiş ve refleksif olarak harekete geçmiştir karakterimin tepkisi role tam anlamıyla uygundur ve bu durum yetersiz oyuncu profiliyle değil tam aksine karakterinin doğasına uygun bir refleksle alakalıdır karakterimin bulunduğu ortam gereği hızlı ve savunmacı davranması normaldir sonuç olarak olay akışına göre karakterimin verdiği tepki role sadıktır ne random ateş ne de fear-rp ihlali söz konusudur rol akışına uygun şekilde pozisyon alındı ve karakterim için bu durum tamamen savunma refleksiyle gerçekleşti gereği takdirinize kalmıştır ayrıca suge tubbs adlı karakter rolle bir alakası olmamasına rağmen alessandro montella isimli oyuncuyu onaylı hooda götürmeye çalışıp birlik onayını kötüye kullanmıştır
tamam arkadaşlar, götürdüğüme dair tek bir kanıdınız bile yok, R7 karakter ile "tetikçilik rp" altında herkese sıkın o zaman, savunma için de teşekkürler. Benim senin arkadaşını hiç bir şekilde götürdüğüm bir durum bile yok, Zaten kuralları bilseniz, yaralı bir oyuncu yerde olduğu sürece, kaldırılamaz ve kucaklanamaz, savunmalarınız iyi hoş ama daha kuralları bile bilmiyorsunuz. Ben sözde bir diyalog ile dalga geçtiğim için sıkma sebebini kimse size vermiyor üzgünüm, yardım ve yataklık yapacak olsam... Arkadaşına orada "İyi misin" diye sorar mıyım? Sonuçlanabilir. @Nighty
« Son Düzenleme: 15.05.2025 17:16 tafo »

#9 - 15.05.2025 17:20
öncelikle karşı tarafın cevabında geçen “beni arkadaşını götürürken gördüğünüzü kanıtlayamazsınız” gibi ifadeler aslında bizim savunmamızda zaten kimsenin götürüldüğünü iddia etmediğimizi doğrulamaktadır karakterimin orada verdiği tepki arkadaşımın yerde yaralı halde olması ve etrafında tanımadığı kişilerin “bunu sokağa kaldıralım” gibi cümleler kurmasıdır suge tubbs karakteri bu cümleyi dalga geçmek amacıyla kurduğunu söylese de olayın bağlamı içinde bu söz bir tehdit olarak algılanmıştır çünkü vurulmuş bir karakterin başında geçen böyle bir diyalog karakterimin doğasına göre bir tehdittir ve verdiği tepki tamamen rp içidir

arkadaşım vurulmuş bir halde yerde yatarken karakterim onu koruma refleksiyle olay yerine gelmiş ve tanımadığı kişilerin bu tarz imalı konuşmalar yapmasıyla birlikte hızlı bir şekilde aksiyon almıştır bu durum karakterimin yaşadığı çevrenin doğası gereği olağan bir reflekstir bu sebeple ne random ateş ne de fear-rp ihlali söz konusudur olay tamamen karakterimin tehlike algısıyla verdiği bir tepkiye dayanmaktadır

karşı tarafın “kuralları bilseniz yaralı biri kaldırılamaz” gibi ifadeleri ise savunmamızda zaten böyle bir eylem gerçekleşmediği ve sadece konuşmalar üzerinden verilen bir tepki olduğu için geçersizdir karakterim sadece tehdit algısına tepki vermiştir ortada yerdeki oyuncunun kaldırılması veya taşınması gibi bir rp zaten yaşanmamıştır kaldı ki karşı tarafın “iyi misin” demesi bir kişiyi tanımadığı gerçeğini değiştirmez çünkü bir sivil sokakta birini yerde görünce empatiyle bunu sorabilir ama ardından gelen “bunu kaldıralım” gibi söylemler karakterim açısından tehdit içermektedir

ayrıca karşı tarafın “tetikçilik rp’si” gibi kişisel ve alaycı yorumları konudan sapmakta ve doğrudan oyuncuya yönelik itham içermektedir biz burada sadece karakterimin olay anındaki tepkisini açıklıyoruz ki bu tepki de rp kurallarına ve karakter gelişimine uygun şekilde verilmiştir suge tubbs karakteri ayrıca rolle ilgisi olmamasına rağmen alessandro montella karakterini onaylı hooda götürmeye çalışarak birlik yetkisini kötüye kullanmıştır bu da göz önüne alınmalıdır

sonuç olarak savunmamız olay akışına, rp bütünlüğüne ve karakter davranışına dayalıdır karşı tarafın alaycı söylemleri ve konuyu kişiselleştirmesi bizim rp içi refleksimizi değersizleştirmez çünkü karakterimin yaptığı sadece bulunduğu ortam ve duruma göre verdiği savunmacı tepkidir gereği takdirinize kalmıştır