Senin daha önce " hile kullanımından yasaklanmış olman, potansiyel bir hile kullanıcısı olmanı belli ediyor " zaten demen çok ne kadar komik, şuan burnumu ve ağzıma dikiş attım sessiz gülerek ölmeyi planlıyorum.
Hile kullanacak kafam, kodlayacak bilgim var., Hali hazırda üstün zeka lpc,c++,php den son derece anlayan bir insanım . Fakat bu benim hile kullandığım anlamına gelmez. Bahsettiğin olay zaten tam tamına 2-3 sene öncesine ait ki; ondan sonrasında herhangi bir şekilde ben sunucuya giriş yapmadım. Herhangi bir M/A hesabımda yok, 19 level olmuş karakterim tıka basa kalite rol yapıyorum. Banlanan karakterlerim 1-2 level free dönemim aradan yıllar geçmiş, profilimi dolaşıp " aaa şikayete ne eklesem bunu eklesem, bu daha önce hile kullanmış"
kesin banlarlar bunu gibi bir hale girmende trajikomik..
Savunmama son eklemek istediklerim;
Herhangi bir şekilde " hile " kullanmadım. Mekandan çıktığım sıra zaten canım belli oluyor, 3 deagle mermilik canım var. Kişi yolda 2 tane sıkıyor bu mermilerin hedefi oluyorum, sonrasında hastahane taraflarında bir tane daha sıkıyor ve beni düşürüyor. Fakat bu düşürme " Beni CR ile Tom Callandra yaraladığı için " Bu arkadaşın HZ ekranında farklı gözükmüş, 3 4 tane hit atıyor ben düşmüyorum gibisinden. Hasar loglarına da bakılabilir, GOD açsam canımı fullerim moruk, Scroll Lock'a tıklar kendimi afişe ederim, basit şeyler. Bu sunucuya 3 sene öncesine kadar hileyle girdim, sonrasında yeni bir serüvene atılıp girdiğim oluşumda rol yapmaya başladım. Hiç bir türlü hile kullanmam söz konusu olamaz, " Şikayeti açan karakterlerin OYNANMIŞ videosunda bu görünüyor. "
GBİ savunmam ise, arkamdan beni peşleyen bir araba var, silahla ateş açan bir grup. İki mermi yemişim, ölmemek için kendimi insanların ortasına atmaya çalışıyorum. Sizde bunu göz önüne alarak beni peşleyip, hem araçla CR atıp hemde ateş etmeyi sürdürüyorsunuz. Kusura bakmayın gençler, GBİ'de güldürüyor fakat, politika gereği verilen cezaya tabii olucaz. Hile için en kral inceleme yapılabilir, son hile " banlanma " işlemlerinden sonra bir tane kayıta denk düşerseniz, profile blacklist atabilirsiniz.
Son kararı üst yetkililere bırakıyorum, iyi günler, kolay gelsin.