Konu: Maske_49154 - Maske_51711 - Deatmatching  (Okunma sayısı 212 defa)

#0 - 10.05.2025 17:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_49154 - Maske_51711

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.25 - 17:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deatmatching

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar Idlewood bölgesinden geçerken garip bir sahneye tanık oldum. Garip giyime sahip olan bir adamın yanına gidip " bu ne?" dedim daha demeden önce zaten, bana " git " demeye başladılar. Karakterim biraz hoşaf, laftan anlamaz. Bükülmeye muhtaç yaşıyor, sonrasnıda bir fotoğraf çekilelim dedim bana " annenin amı " diye bir tepki gösterip, sonrasında AK 47 marka silahla ateş açmaya başladılar. Bu rol sürecinde herhangi bir " emote verilmediler " kendi cümle aralarına emote bile sokmaya tenezzül etmeden, " yaralıya " düşürdüler. Zaten emote vermemesi DM kurallarını destekliyor. Üstelik bir trajikomik olay ise, karakterlerin beni düşürdükten " bir dakika " sonra tekrar yanıma gelip, bu sefer silahı çeker gibi emoteler verdiğidir. Geç kaldın imparator. Kişilerin DM kapsamında ceza almaları taraftarıyım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): yokefendim.
« Son Düzenleme: 10.05.2025 17:21 payskilla »

#1 - 12.05.2025 11:22
İyi günler diliyorum, Idlewood şehrin göbeğinde olan bir sokak günde sizin gibi yirmi tane troll ile uğraşıyoruz, orada amacınız rol yapmak değildi tamamen trollüyordunuz, karakteriniz hoşaf ve laftan anlamıyor olabilir fakat bu onaylı hood teklikeli bölgede troll yapabilmenizi doğallaştırmaz. Üzerinde Ak ve M4 olan karakrerlere “fotoğraf çekelim paylaşıcam” derseniz vurulmanızda gayet normal.
 Resmen sonucunu bilip sırf şikayet açmak için hooda gelip bunları söylediğinizi düşünüyorum.

Emote’u yapıştırmayı unutmuşum bunu kabul ediyorum fakat DM suçlamasını kabul etmiyorum yeterince sebebimiz olduğunu düşünüyorum, iyi günler diliyorum.

#2 - 14.05.2025 19:21
Pedro Noriega karakteri Fear RP ihlalinden ceza alacak.

Shadrias Flonda ve Keshaun Dunn karakterleri DM sebebiyle cezalandırılacak.