Konu: Arelya_MacMann ortak nezaket.  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 03.05.2025 23:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arelya_MacMann @ZeuSSSS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak nezaket.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Elemanla kaza yaptık geri dönüp pardon yazdım PM'den aldığım cevap "aferin oğluşuma"

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birşey çocuğu değilim iyi forumlar. :)

#1 - 03.05.2025 23:14
Herhangi bir kötü söz kullandığımı göremiyorum teşekkürler.

#2 - 03.05.2025 23:24
"Oğluşum" ?

2. Ortak Nezaket

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Bana "Oğluşum" demenden rahatsız oldum. :)
« Son Düzenleme: 03.05.2025 23:29 Lorienn »

#3 - 04.05.2025 00:33
Anlıyorum. :D

#4 - 04.05.2025 10:22
Anlıyorum. :D
Ben senin oğlun değilim kanki saygılı ol biraz, bende adminlere PM'den oğluşum diyip sonra hakaret veya küfür etmedim diyeyim.  :garip: ::)

#5 - 04.05.2025 12:02
Herhangi bir şikayet ile alakam yoktur, ancak taraf tutmadan bir ileti atmak istiyorum.

Şu oyuna, iki-üç saatliğine hatta seviyorsanız dört saatliğine girip. Kin/toxiclik yapmanın lüzümü yok. Sen bu durumdan hoşnut değilsen pm'ini kapatıp devam edersin. Kişi kendi toxicliği ile kalır. Jail attırıp-attırmaman adamın sana olan kinini attırır sadece. Şuradaki iki-üç saatlik zekvinizi heba etmeyin bence. Bu tarz durumlar ile adminleri uğraştırmaya gerek yok. Bence çözülüp anlaşılabilir. Özür dilemek yada, af dilemek ikisi aynı şey sonuçda, çok zor değil.

Her iki tarafada, iyi roller.  :sampanya:

#6 - 04.05.2025 14:34
Herhangi bir şikayet ile alakam yoktur, ancak taraf tutmadan bir ileti atmak istiyorum.

Şu oyuna, iki-üç saatliğine hatta seviyorsanız dört saatliğine girip. Kin/toxiclik yapmanın lüzümü yok. Sen bu durumdan hoşnut değilsen pm'ini kapatıp devam edersin. Kişi kendi toxicliği ile kalır. Jail attırıp-attırmaman adamın sana olan kinini attırır sadece. Şuradaki iki-üç saatlik zekvinizi heba etmeyin bence. Bu tarz durumlar ile adminleri uğraştırmaya gerek yok. Bence çözülüp anlaşılabilir. Özür dilemek yada, af dilemek ikisi aynı şey sonuçda, çok zor değil.

Her iki tarafada, iyi roller.  :sampanya:
Dostum normalde şikayet açan birisi değilim umursamam bile ama arkadaş bana ooc kinlenmiş, böyle insanlarla uğraşamam bunun içinde PM'imi kapatmam arkadaşlarım yazıyor, bana bir çözümle gelinse karşılık verirdim, özür dilemek en büyük erdemliktir oda yok, yaptığı savunma "Kötü söz göremedim" falan sanki çocuk var karşısında.

#7 - 05.05.2025 01:28
Şikayet İncelendi.

Bu seferlik uyarı ile geçiyoruz.

K/A