Konu: Troll  (Okunma sayısı 265 defa)

#10 - 03.05.2025 12:28
Neyse susar mısın? Bu şikayetin zaten senin konunla bir alakası yok. Yaptığın orada bir ihlaldi, bizim daha önceden ihlal yaptık diye sen suçsuzsun gibi birşey mi var? Daha fazla yanıt vermene gerek yok gibi, zaten bu açılan şikayette yaptığımız bir ihlal yok.

#11 - 03.05.2025 14:26
Attığım pm bir savunma biçimi değil, o kadar troll yapıpta hastanenin gbi olduğunu söyleyen ironik bir pm atıyorsun, üstelik izin almadan pme giriyorsun, o ssler için ooc üsluptan ayrı bir şikayet oluşturabilirsin o bu şikayetin savunması değil, videoda da gözüktüğü gibi yaptığınız açık şekilde bir troll, oraya tuvalet koymasın diye bir de laubali laubali savunma yapmışsın, gerekeni yapıcaklarını umuyorum, şahitliğimi onaylıyorum.

nasıl yani kardeşim sen bir tuvalet koymuşsun ve ben orada rol yaptım diye bu troll mu oluyor? senin hastanede güvenlik personellerini ve etraftaki diğer personelleri hiçe sayarak hakaretler savuşturup bize saldırman troll değil yani? ayrıca izinsiz pm girme gibi birşey mi var? madem çok kapatmak istiyorsun pmini, git vip satın al kardeşim millet enayi mi satın alıyor? bir de demişsin ki laubali falan  :))

#12 - 04.05.2025 12:30
Spoiler: GösterGizle
Attığım pm bir savunma biçimi değil, o kadar troll yapıpta hastanenin gbi olduğunu söyleyen ironik bir pm atıyorsun, üstelik izin almadan pme giriyorsun, o ssler için ooc üsluptan ayrı bir şikayet oluşturabilirsin o bu şikayetin savunması değil, videoda da gözüktüğü gibi yaptığınız açık şekilde bir troll, oraya tuvalet koymasın diye bir de laubali laubali savunma yapmışsın, gerekeni yapıcaklarını umuyorum, şahitliğimi onaylıyorum.

nasıl yani kardeşim sen bir tuvalet koymuşsun ve ben orada rol yaptım diye bu troll mu oluyor? senin hastanede güvenlik personellerini ve etraftaki diğer personelleri hiçe sayarak hakaretler savuşturup bize saldırman troll değil yani? ayrıca izinsiz pm girme gibi birşey mi var? madem çok kapatmak istiyorsun pmini, git vip satın al kardeşim millet enayi mi satın alıyor? bir de demişsin ki laubali falan  :))
kardeşim boku adamın yüzüne sürdüğüm emoteyi atar mısın buraya? ben orada tuvaletin pis zeminine elimi sürüp onun yüzüne sürüyorum. sen okuduğunu da anlamıyorsun ki, gelip şikayet açmışsın bir de. biraz kitap falan oku. bir de diyon ki vice cafe falan?? orada köpekle rol yapıyorduk, köpeğin sahibi köpeği bize saldırtıp üstüne burada agresif rol yapamazsın dedi. köpeğe fiziksel birşey bile yapmadık, sadece köpeğe karşı havladık. bu agresif rol mudur veya troll mudur? her gördüğünüz şeye troll demeyi ne zaman bırakacaksınız? biraz eğlenmeye bakın, burada bilimsel çalışmalar oluşturmuyorsunuz

#13 - 05.05.2025 04:51
Şikayet incelendi.

Kişiler retarded rp kapsamında cezalandırılacak.