Konu: hard rp derenge  (Okunma sayısı 291 defa)

#0 - 01.05.2025 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bernardo_Fuccillo @Derenge

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Tony Bianchi @EYMENKKALE71

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bernardo_Fuccillo karakteri daha öncesinden tamirhaneye gelip diğer arkadaşlar ile sürtüşme yaşıyor, ırkçı ve yenilmez rp yaptığı için vuruluyor, sonrasında himayesinde olduğunu iddia ettiği Valachi kısmı ile görüşme ayarlıyorum, kendi bölgemde korkusuzca ateş açıyor[yaralı olmasına rağmen] muhtemelen ck vereceğini düşünerek bu hareketi yaptı ama yine de yaralı ve fear-rp yapması gerektirdiğini değiştirmez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/eveo1d & https://resmim.net/i/556.NIACA6

Ek açıklamalar(varsa): bu arkadaş bir de moderatör, eski crystal mafia oluşumundan dolayı bizimle kinli olduğunu düşünüyoruz artık, yenilmez rp yapacak duruma gelmiş, gerekirse şutlansın, yapacağı savunmayı da merak ediyorum doğrusu  :D

« Son Düzenleme: 01.05.2025 04:49 tafo »

#1 - 01.05.2025 00:53
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş rklı olmasına rağmen böyle hareketlerde bulunuyor. Birde moderatör... İyi forumlar.

#2 - 01.05.2025 00:53
 :D

#3 - 01.05.2025 00:59
Sırf beni kışkırtmak için olayı oyun dışına döküp buraya uzun uzun paragraflar yazmanıza gerek yok. Her zaman yaptığınız gibi yine yaşınızın adamı gibi davranmadınız ve olayı oyun dışına döktünüz. Burada beni kışkırtmak için yapılan yorumların hiç birine yanıt vermeyeceğim. Savunmam bitti.

#4 - 01.05.2025 01:00
Sırf beni kışkırtmak için olayı oyun dışına döküp buraya uzun uzun paragraflar yazmanıza gerek yok. Her zaman yaptığınız gibi yine yaşınızın adamı gibi davranmadınız ve olayı oyun dışına döktünüz. Burada beni kışkırtmak için yapılan yorumların hiç birine yanıt vermeyeceğim. Savunmam bitti.
ne diyon bilader sen, seni tanımam etmem on beş yaş triplerinden çıkın artıkta rol yapın, hasret kaldık
« Son Düzenleme: 01.05.2025 01:02 tafo »

#5 - 03.05.2025 06:59
Şikayet incelendi.

Bernardo_Fuccillo karakteri RK ihlali kapsamında cezalandırılacak.

K/A