Konu: Kenichi Shino - DM  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 26.04.2025 22:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenichi Shino -  @kuzgun the last father

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dexter Harrison ve Charles Hunt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2025 - 22:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yukarıda belirttiğim tarih ve saat aralığında Star Caddesi üzerinden Premier model aracımızla geçiyorduk, bu sırada ters şeritten gelen bir motorcuyla çarpıştık ve aracımız hasar aldı. Bunun rolünü yapmak üzere ben ve yanımdaki iki arkadaşım aracın içerisinden indik. Motorcuyla muhattabımızı sürdürdük ve bu sırada olayla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir adam geldi, burada Kenichi Shino adlı karakterden bahsediyorum. Her neyse, aracıyla önümüzü kapattı ve akan rolün ortasında agresif rol sürdürmeye başladı. Bu sırada aşağıda bıraktığım SS incelenirse rahatlıkla görülecek. "Çık önümden, tanrı mısın amına koyayım?" diyorum, çünkü karşıdaki karakter sürekli olarak agresif hareketler sergiliyor fakat chatlog kaydığı için oranın ekran görüntüsünü alamamışım. Sorun burada değil, trafik kazasında oluşan gerginlik sonucu laf atışmalarının dönüyor olması çok normal. Aracımın hasarlanmasını göz önünde bulundurarak bir fiyat talep etmedim, buna rağmen aracıma bindim ve aracın içerisinde gitmeye hazırlanıyorken, Kenichi Shino karakteri tarafından "silahını çeker, ateşler." /me'si geliyor. Bu tarz rollerde brawl olması gerektiğini biliyoruz, ki bu rolde tarafımca aşırı agresife kaçan hareketler sergilemedim. Buna rağmen ateş açılıyor, daha sonra oradan uzaklaşmaya çalışırken aracıma yaklaşık dört mermi, bana ve bir arkadaşıma ise bir hit tutturuluyor. Bunun kanıtını da aşağıdaki ekran görüntüsünde bıraktım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/a78hhej
https://hizliresim.com/64zhcsu
Ek açıklamalar(varsa): Kenichi Shino karakterinin "DM" kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum, kendisinin oyun içerisindeki seviyesi de az değil.(64) Deneyimli bir oyuncu olmasına rağmen bu tarz ihlaller gerçekleştirmesi gülünç.  O:-)

#1 - 26.04.2025 22:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.04.2025 22:45
Selamlar öncelikle. Motor etkinliğimiz vardı ve yolun ortasında duruyordun15-20 kişinin arasında bana agresif yapmaya devam ettin. Gitmeni söyledim ama bir türlü agresiften kopamadın uyarı ateşi açtım iki el sıktım daha sonrasında aracın ile uzaklaştın dm atmak istesem zaten Molchanov tarafında gördüm seni orada sıkardım yani söyleyeceklerim bu kadar Angel's Legion birlik üyeleride bu olaya şahittir.Olayın geçmişini gösterirsen daha tatlı olur şikayet açmak için açmışsın belli ki son sahneyi ss alıp kanıt olarak sunman yanlış bir davranış açıkçası olayın başlangıcında zaten Hisoka Shino karakteri ic kardeşim rolünü yapıyor ve ona laf etmeye başladın ve sonrası gelişti.Savunmam bu kadar. İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 26.04.2025 22:50 kuzgun the last father »

#3 - 26.04.2025 22:48
Bu yazdıklarına sen inandın mı veya seni inandırdılar mı sesli kanalında ::) Uyarı ateşi olarak havaya ateş açarsın, /me atarken bunu belirtirsin. Aldığım ekran görüntülerinde rahatlıkla görülüyor bana sıktığın. Ayrıca bir süre aracınla takip ettin, eğer kanıtların varsa sunabilirsin. Buradan konuşmak kolay tabii. Sonuçlanabilir.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 26.04.2025 22:51 kelizy »

#4 - 26.04.2025 22:52
Bu yazdıklarına sen inandın mı veya seni inandırdılar mı sesli kanalında ::) Uyarı ateşi olarak havaya ateş açarsın, /me atarken bunu belirtirsin. Aldığım ekran görüntülerinde rahatlıkla görülüyor bana sıktığın. Ayrıca bir süre aracınla takip ettin, sonuçlanabilir.  :sampanya:

Aracımla seni takip ettiğime dair kanıt sun bana, sesli kanal? Dostum neden bu kadar gerildin biraz sakinleş bak papatya çayı iç rahatla oyun bu kasma bu kadar bu kadar içerlemene gerek yoktu söyle ben zaten girerdim içeri neden bu kadar içerlediğini anlamış değilim.Sesli kanal veyahut aracımla seni takip ettiğime dair bir kanıt sun başka birşey istemiyorum başka bir yanıt gelmeyecektir hayırlı roller.

#5 - 26.04.2025 22:55
Olay sırasında ekibim ile oradaydık, rol içerisinde 15 kişilik motorcu ekibinin karşısında "çık amına koyayım önümden" gibi bir söz kullanmanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Üzerimizde ne olduğunu veya nasıl yaklaşacağımızı bilemezsin, Keinichi_Shino karakteri de rolü buna göre yönetti ve kişiye uzaklaşması uyarı ateşinde bulundu. DM rolü yapma amacı olsa orada sadece onda silah yok, hepimiz ateşli saldırı yapardık.

#6 - 26.04.2025 22:55
Bu yazdıklarına sen inandın mı veya seni inandırdılar mı sesli kanalında ::) Uyarı ateşi olarak havaya ateş açarsın, /me atarken bunu belirtirsin. Aldığım ekran görüntülerinde rahatlıkla görülüyor bana sıktığın. Ayrıca bir süre aracınla takip ettin, sonuçlanabilir.  :sampanya:

Aracımla seni takip ettiğime dair kanıt sun bana, sesli kanal? Dostum neden bu kadar gerildin biraz sakinleş bak papatya çayı iç rahatla oyun bu kasma bu kadar bu kadar içerlemene gerek yoktu söyle ben zaten girerdim içeri neden bu kadar içerlediğini anlamış değilim.Sesli kanal veyahut aracımla seni takip ettiğime dair bir kanıt sun başka birşey istemiyorum başka bir yanıt gelmeyecektir hayırlı roller.
Gerildiğimi kim söylüyor, silahı aldığı gibi insanlara sıkan bir kişiyi neden kafama takayım? Emin ol seninle uğraşmak istesem hoodundan dışarıya çıkartmazdım seni, yaptığın bir ihlal ortada olduğu için şikayet açma gereği duydum. Ayrıca yeterince kanıt sunduğumu düşünüyorum, kanıt sunacak olan sensin. Her şey ortada. Sonuçlanabilir.

#7 - 26.04.2025 22:56
Olayın olduğu zaman bende araçtaydım, arabanın farına bir motorcu çarpması sonucunda tamir için paramızı alıp yolumuza gidecekken arkadaş olaya dahil olarak sözde uyarı ateşi açmış fakat açılan uyarı ateşi aracı süren arkadaşıma hasar verdi. Uyarı ateşi nasıl olur da araçtaki kişiye hasar verir? Gülünç.  :D

#8 - 26.04.2025 22:57
Olay sırasında ekibim ile oradaydık, rol içerisinde 15 kişilik motorcu ekibinin karşısında "çık amına koyayım önümden" gibi bir söz kullanmanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Üzerimizde ne olduğunu veya nasıl yaklaşacağımızı bilemezsin, Keinichi_Shino karakteri de rolü buna göre yönetti ve kişiye uzaklaşması uyarı ateşinde bulundu. DM rolü yapma amacı olsa orada sadece onda silah yok, hepimiz ateşli saldırı yapardık.
Ekran görüntüsünde aracımın hali ve can değerim görülüyor, bir alttaki ekran görüntüsünde hit yediğime dair kanıtlarda bulunuyor.  O:-)

#9 - 26.04.2025 23:05
Ekibin içerisinde bende vardım, şahitliğimi Kenichi adına onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 26.04.2025 23:08 w3rtAx2e1 »